- Det er slutt

Filmstjernen og samboeren hennes går hver sin vei.

GÅR HVER SIN VEI: Skuespillerne David Thewlis og Anna Friel har bestemt seg for å gå hver sin vei, etter ti år som kjærester. Paret har datteren Gracie sammen. Foto: All Over Press
GÅR HVER SIN VEI: Skuespillerne David Thewlis og Anna Friel har bestemt seg for å gå hver sin vei, etter ti år som kjærester. Paret har datteren Gracie sammen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den britiske skuespilleren Anna Friel (34) har siden 2001 vært sammen med den fjorten år eldre skuespilleren David Thewlis (47), men de siste månedene har ryktene om et brudd svirret sterkere og sterkere.

Nå hevder den britiske avisa Daily Mail at paret har flyttet fra hverandre for godt, etter at paret - som har datteren Gracie (5) sammen - har bodd fra hverandre i seks måneder på grunn av skuespilleroppdrag.

- Forholdet har ikke vært bra på lenge, og de har prøvd å holde dette hemmelig for å beskytte alle involverte.


- Det har ikke hjulpet at de har vært tvunget til å være borte fra hverandre så lenge, men det er andre grunner som har fått dem til å innse at forholdet er over, sier en kilde nær paret til Daily Mail.

En av disse grunnene skal ifølge flere britiske medier være Annas nære vennskap til den 23 år gamle skuespiller-kollegaen Joseph Cross (23).

De to skapte overskrifter da de bilder av dem mens de kysset havnet i avisene for ett år siden, og fire måneder senere flyttet inn i huset Friel delte med Thewlis.

Både Friel og hennes kjæreste avviste imidlertid da at den nye samboeren skapte noen problemer i deres forhold.

Hverken Friel eller Thewlis har hittil kommentert de siste ryktene.

Vennene deres håper nå at de klarer å omgås for datterens skyld.

- De blir nødt til å se hverandre en eller annen gang i julen, men forhåpentligvis blir det ikke for vanskelig, sier en kilde til Daily Mail.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Dette er mer enn bare en flørt