Shakira og Gerard Piqué:

- Det er slutt mellom Shakira og Piqué

Bruddryktene svirrer rundt stjerneparet.

BRUDDRYKTER: En spansk avis hevder at Shakira og Gerard Piqué gått hver til sitt. Foreløpig har ikke de to bekreftet bruddet. Foto: NTB scanpix
BRUDDRYKTER: En spansk avis hevder at Shakira og Gerard Piqué gått hver til sitt. Foreløpig har ikke de to bekreftet bruddet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): For fire år fikk verden et nytt stjernepar da popartisten Shakira (40) fant tonen med den ti år yngre fotballhelten Gerard Piqué (30).

Paret fikk senere også to barn sammen, sønnene Milan (4) og Sasha (2), som begge ble født i Barcelona.

Nå ser det derimot til at pipa har fått en annen lyd.

STJERNEDUO: Barcelona-spiller Gerard Piqué og popstjernen Shakira har gjort det stort på hver sine områder. Foto: NTB scanpix
STJERNEDUO: Barcelona-spiller Gerard Piqué og popstjernen Shakira har gjort det stort på hver sine områder. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ifølge den spanske nettsiden Cotilleo er det nemlig slutt for superparet.

- Vi bekrefter det definitive bruddet mellom sangeren og fotballspilleren, skriver Cotilleo, som legger til at bruddryktene har versert de siste dagene.

- Shakiras valg

Det skal angivelig være den colombianske sangeren som har tatt valget. Hun skal nå ha flyttet ut av parets hjem i Barcelona.

Den spanske avisen spekulerer videre i om parets individuelle karriereplaner for 2018 har hatt en innvirkning på bruddet.

For mens Piqué forbereder seg til fotball-VM i Russland, drar Shakira ut på en større verdensturné, som teller 36 konserter.

Fansen spekulerer nå i hvor lenge det har vært skår i forholdet. I april ga nemlig Shakira ga ut singelen «Me Enamore», hvor hun synger: «Jeg vil ha ti barn med deg».

Svarer med hjerter

Hverken Piqué har selv kommentert ryktene direkte.

Men Pique har delt en lenke på Twitter av Shakira, som synger en kjærlighetssang. Meldingen er også preget av mange hjerter.

Shakira har tidligere skrytt av hans evner som småbarnsfar.

- Han er veldig opptatt av sønnen sin. Han er alltid til stede for ham, og det er en stor fordel for meg, siden jeg ikke kan forestille meg at det skulle vært på noen annen måte, har Shakira sagt om fotballstjernen, ifølge Daily Mail.

«Waka Waka»-sangeren var tidligere forlovet med Antonio de la Rúa. De var et par i 11 år, før det tok slutt i 2011.

Møtt med buing

Piqué har vært i hardt vær den siste tiden, og ikke først og fremst på grunn av bruddryktene. Han har nemlig engasjert seg i Catalonias omstridte kamp for uavhengighet - til blandet respons.

Han er selv fra regionen i Spania, samtidig som han spiller på landslaget som trener i Madrid. Under en landslagstrening, som var åpen for publikum, fikk han slengt en rekke bemerkninger etter seg.

Ifølge Dagbladet var «drittsekk» og «ut med Pique» blant meldingene fra noen av Spanias tilhengere, som i tillegg hadde laget bannere med lignende ordlyd. Til slutt måtte landslagstreningen avbrytes.

LES OGSÅ: John Arne Riise ville sterilisere seg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer