<strong>KJÆRLIGHETEN TOK SLUTT:</strong> Mari Haugersveen bekrefter til Seoghør.no at forholdet mellom henne og Michael Christophersen er historie. Foto: Se og Hør
KJÆRLIGHETEN TOK SLUTT: Mari Haugersveen bekrefter til Seoghør.no at forholdet mellom henne og Michael Christophersen er historie. Foto: Se og Hør Vis mer

Mari Haugersveen og Michael Christophersen:

- Det er slutt mellom oss

Lykken brast etter fem år for TV-profilen Mari Haugersveen.

Publisert

(Seoghør.no): Mari Haugersveen (34) - kjent fra TV 2-serien «Tigerstaden» har siden 2012 vært sammen med Michael Christophersen.

Nå bekrefter hun til Seoghør.no at paret har gått hver sin vei.

- Ja det er slutt mellom oss, og jeg er på utkikk etter et nytt sted å bo, men det har gått udramatisk for seg, sier hun.

Paret ble i 2015 foreldre til en liten gutt.

- Det er en liten magisk prins. Å bli mamma er en magisk følelse, sa Mari den gang til Seoghør.no.

Mari Haugersveen ble først kjent som stylisten til Triana Iglesias (35) i «Paradise Hotel».

<strong>KOLLEGER:</strong> Mari Haugersveen har tidligere jobbet som stylist for programleder Triana Iglesias under innspillingen av realityserien «Paradise Hotel». Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
KOLLEGER: Mari Haugersveen har tidligere jobbet som stylist for programleder Triana Iglesias under innspillingen av realityserien «Paradise Hotel». Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer

Hun er også kjent fra realityserien «Petter elsker Mari», som handlet om hennes liv med hennes tidligere kjæreste Petter Pilgaard.

Sammen med Linni Meister (31), Carina Dahl (32) og Therese Haugsnes, var hun også en av profilene i realityserien «Tigerstaden».

<strong>TV-KOLLEGER:</strong> Anette-Marie Antonsen, Linni Meister, Carina Dahl og Mari Haugersveen fra TV-serien «Tigerstaden» sammen på fest i 2013. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no.
TV-KOLLEGER: Anette-Marie Antonsen, Linni Meister, Carina Dahl og Mari Haugersveen fra TV-serien «Tigerstaden» sammen på fest i 2013. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no. Vis mer

Mari og Carina fikk da blant annet oppmerksomhet for å ha kysset hverandre i en H&M-kampanje mot AIDS i 2012.

- De valgte et bilde der vi står nær hverandre. Vi kysset litt også, men de bildene ble kanskje for hete. Det var fint å kunne støtte en så fin sak, sier hun.

BLOGGBRÅK: I forrige episode av TV2-programmet «Tigerstaden» kaller Anette-Marie Antonsen FHM-bildet av Sophie Elise for «helt jævlig». Det har resultert i en bloggkrangel mellom jentene. Video: TV2 Vis mer Vis mer

Carina synes ikke det var flaut å kysse venninnen.

- Det gikk helt fint. Vi har sikkert gjort det før i et bedugget øyeblikk, sa hun med et smil til Seoghør.no.

<strong>EKS-PAR:</strong> Mari med eks-kjæresten Petter Pilgaard og Linni Meister i 2013. Foto: Espen Solli, Se og Hør.
EKS-PAR: Mari med eks-kjæresten Petter Pilgaard og Linni Meister i 2013. Foto: Espen Solli, Se og Hør. Vis mer

Mari og en annen «Tigerstaden»-venninne, Anette-Marie Antonsen, har tidligere avslørt at de en gang datet samme kjendismann uten å vite om hverandre.

- Jeg har aldri opplevd noe sånt før. Anette- Marie og jeg har datet samme mann en annen gang også. Men da var det en måned mellom da jeg hadde gjort det slutt og hun traff ham, sa Mari i 2013 til Seoghør.no .

LES OGSÅ: Datet samme kjendis annenhver dag

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer