- Det er slutt mellom oss

Forholdet er over mellom Daniel Hamnes og kjæresten.

TOK SLUTT: To og en halv måned etter at de stod frem som kjærester, er forholdet mellom Frøken Norge-kronprins Daniel Hamnes og Karoline Jakobsen over. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
TOK SLUTT: To og en halv måned etter at de stod frem som kjærester, er forholdet mellom Frøken Norge-kronprins Daniel Hamnes og Karoline Jakobsen over. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: To og en halv måned etter han avslørte på Facebook at han hadde fått seg kjæreste, er forholdet mellom Frøken Norge-kronprins og Paradise Hotel-deltaker Daniel Hamnes (23) og Tromsø-jenta Karoline Jakobsen over.

- Jeg kan bekrefte at det er slutt mellom oss. Det ble slutt da jeg var på besøk i hennes hjemby Tromsø i helgen, sier Daniel til Seher.no.

Hamnes vil ikke gå inn på grunnen til bruddet, men sier han håper de to kan fortsette å være venner i fremtiden.

- Det var fantastisk så lenge det varte. Akkurat nå snakker vi ikke så mye sammen, men det er vel naturlig kun fire dager etter bruddet. Jeg håper vi kan være venner, sier han.

LES OGSÅ: Her går Frøken Norge-jentene i vannet

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Frøken Norge sa ja til kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer