- Det er slutt mellom oss

Lars Bohinen og kjæresten har gått fra hverandre.

DANSE-SUKSESS: Lars Bohinen gjør for tiden stor suksess i TV 2s «Skal vi danse». Her er han i aksjon sammen med dansepartner Alexandra Kakurina. Foto: Stella Pictures
DANSE-SUKSESS: Lars Bohinen gjør for tiden stor suksess i TV 2s «Skal vi danse». Her er han i aksjon sammen med dansepartner Alexandra Kakurina. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Fire måneder etter at Se og Hør Weekend avslørte at den tidligere landslagsstjernen og nå fotballekspert i TV 2, Lars Bohinen, hadde blitt sammen med den personlige treneren Lise Sollie, er forholdet over.

- Ja, det er slutt mellom oss, sier Bohinen til Seher.no, etter at både han og Sollie hadde endret sin sivilstatus på sine Facebooksider til «single».

Bohinen - som for tiden gjør stor suksess på parketten i TV 2-programmet «Skal vi danse» - sier til Seher.no at bruddet har skjedd nylig.

- Ja det er ikke lenge siden, men utover det vil jeg ikke kommentere dette.

Den tidligere fotballspilleren avslørte i juni til Se og Hør Weekend at han og Sollie ble kjærester etter at de hadde trent på samme treningssenter i Sandvika i ett års tid.

- Hun jobber som personlig trener på Elixia, og vi så på hverandre der i ett års tid. Så smilte jeg litt ekstra, og da ville hun bli venn med meg på Facebook, sa Bohinen til Se og Hør Weekend.

Sollie sa at det var Bohinen som tok initiativ til den første daten.

- Jeg fulgte ikke med da Lars var aktiv, så sånn sett er kontrastene store. Jeg er ikke så interessert i fotball. Det var Lars som tok initiativ til den aller første daten.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Får tyn av kjæresten for vekttapet