- Det er slutt mellom oss

Seks dager etter at de snakket om bryllup, har Petter Pilgaard og Mari Haugersveen brutt forlovelsen.

BRØT FORLOVELSEN: Petter Pilgaard og Mari Haugersveen sier til God Kveld Norge at de har gått hver til sitt. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
BRØT FORLOVELSEN: Petter Pilgaard og Mari Haugersveen sier til God Kveld Norge at de har gått hver til sitt. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Seks dager etter at realityparet Petter Pilgaard og Mari Haugersveen ladet opp til «Gullruten» på skjønnhetssalong, har paret gått fra hverandre.

- Ja, det er slutt mellom oss, sier de to til «God Kveld Norge», uten å gå i detalj om hva som er grunnen til det overraskende bruddet.

Paret møtte hverandre i 2009, da Petter Pilgaard var med i TV3s realityserie «Paradise Hotel», mens Mari jobbet som stylist for programleder Triana Iglesias.

Siden har paret blant annet vært med i realityserien «Petter elsker Mari» på kanalen TV 2 Bliss.

I 2011 forlovet paret seg, men da Seoghør.no snakket med paret lørdag, hadde de fortsatt verken valgt dato eller sted for bryllupet.

Seoghør.no har foreløpig ikke lykkes i å få tak i paret for en kommentar til bruddet.

Petter sa imidlertid lørdag at de to fortsatt jaktet på bryllupslokaler.

- Vi har ikke funnet det rette ennå, sa han til Seoghør.no

Mari har tidligere ikke lagt skjul på at hun syntes det var vanskelig å planlegge bryllup sammen med Petter.

- Det er vanskelig å planlegge når man er sammen med Petter. Han gidder ikke å være med på det, men hvis jeg fikk frie tøyler og kredittkortet hans tror jeg det hadde blitt veldig enkelt, sa hun til Seoghør.no i april.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   - Han tør ikke forlate meg ved alteret

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer