BEKREFTER BRUDDET: - Nå vil jeg nyte singellivet, sier Pia Sandersen til Seoghør.no. Foto: Curt Hjertstedt, Se og Hør
BEKREFTER BRUDDET: - Nå vil jeg nyte singellivet, sier Pia Sandersen til Seoghør.no. Foto: Curt Hjertstedt, Se og HørVis mer

- Det er slutt mellom oss

Lykken brast for Paradise-paret Pia og Birger.

SEOGHØR.NO: Deltagerne Pia Sandersen (25) og Birger Dahl (24) falt pladask for hverandre under innspillingen av årets «Paradise Hotel»-sesong i Mexico, og ble kjærester etter at de kom tilbake i Norge i mars.

Men nå kan Seoghør.no avsløre at forholdet er over.

Både Pia og Birger bekrefter bruddet, og sier at de to har hatt lite kontakt i sommer.

Mens Pia har vært opptatt med jobb og å flytte sammen med Paradise-venninnen Isabell Andersen, har Birger hatt sommerjobb på Rhodos som DJ, blant annet sammen med realitykollegaen Patrick Bergholm.

- Vi har ikke snakket noe særlig sammen, etter at Birger dro til Rhodos. Vi har vel funnet ut at følelsene ikke er de samme som før, sier Pia.

Birger sier de to skilles som venner.

- Vi er veldig gode venner enda og skal møtes til helga for å dra på festival sammen. Pia er fantastisk og hadde situasjonen vært annerledes, hadde hun vært den perfekte for meg, sier han til Seoghør.no.

I årets utgave av den skandaleombruste TV3-serien, hadde eks-paret flere ganger sex foran og i skjul for TV-kameraene. Pia sier hun ikke angrer på noe av det som skjedde i Mexico.

- Vi hadde jo følelser for hverandre inne på hotellet. Jeg er fortsatt glad i Birger, men vi har vel funnet ut at livet på utsiden av «Paradise Hotel» ikke er det samme som i den boblen som er under TV-innspillingen.

- Nå ser jeg fram til å nyte singellivet, sier Pia til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Byttet ut kjæresten med Paradise-Isabell