Niall Horan og Hailee Steinfeld:

- Det er slutt mellom dem

Forholdet mellom Hollywood-stjernene skal ha vært over en stund allerede.

BRUDD: For fire måneder siden ble Niall Horan og Hailee Steinfeld fotografert i het omfavnelse sammen på shopping i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: For fire måneder siden ble Niall Horan og Hailee Steinfeld fotografert i het omfavnelse sammen på shopping i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I desember i fjor begynte romanseryktene rundt skuespilleren Hailee Steinfeld (22) og artisten Niall Horan (25) å svirre for første gang.

Men først i juli ble det første bildet tatt av duoen sammen da de forlot et hotell i New York.

Det tidligere «One Direction»-medlemmet var da aktuell med turnéen «Flicker World Tour», og så fort han fikk en tre dagers ferie, hoppet han på et fly til storbyen for å møte Steinfeld - som for tiden er aktuell i actionfilmen «Bumblebee».

Her skal de ha holdt hender, smilt og sett ut til å storkose seg i hverandres selskap, mens de blant annet shoppet på Saks Fifth Avenue, skrev US Weekly.

En måned senere dukket kyssebilder av turtelduene opp.

Saken fortsetter nedenfor.

- Slutt i et par måneder

Utenfor shoppingsenteret Target i Los Angeles gjorde paret ingenting for å skjule følelsene for hverandre, og klinte til i full offentlighet.

Etter handleturen ble de avbildet hånd i hånd i parkeringshuset, og heller ikke her klarte de å la være å kysse på hverandre.

Nå skal det derimot være slutt mellom de to talentfulle stjernene. Det melder flere amerikanske nettsteder.

- I sommer var Hailee og Niall et solid par, men det ble slutt for noen måneder siden. Hun innså at hun hadde altfor mye å gjøre fremover med en diger pressetur «Bumblebee», og at det ville bli vanskelig å se hverandre, forteller en venn av «Pitch Perfect»-stjernen til E! News.

- De prøvde å få det til å funke, og det var definitivt ung kjærlighet.

Saken fortsetter under bildet.

FORELSKET: I august viste Niall og Hailee følelser på Target. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: I august viste Niall og Hailee følelser på Target. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Daily Mail skriver på sin side at Horan ble oppdaget med en profil på dating-appen Raya - som blir beskrevet som «Tinder for de berømte».

- Niall har oppført seg singel i London den siste tiden, så folk begynte å spekulere i om han var tilbake på markedet igjen. Da profilen hans dukket opp på Raya ble det klart at han har begynt å date igjen, sier en kilde, ifølge nettstedet.

Da Steinfeld fylte 22 år tirsdag, hyllet heller ikke Horan henne på sosiale medier slik han gjorde i fjor:

- Gratulerer med dagen til en den mest vidunderlige personen på denne planeten, og en av mine aller beste venner. Jeg har ikke peiling på hva som skjer på dette bildet. Glad i deg, Hails, skrev han den gang til dette bildet:

Det var også denne gesten som skapte de første romansespekulasjonene rundt duoen.

Nå har derimot Hailee sluttet å følge «Slow Hands»-stjernen på Instagram, mens han fremdeles følger henne, skriver Page Six.

Lang datinghistorikk

Det var altså i desember i fjor at kjærlighetsryktene først oppstod mellom de to unge stjernene.

To måneder senere ble de observert sammen på en «Backstreet Boys»-konsert i Las Vegas.

- De forhaster seg ikke. Niall er veldig forelsket, men Hailee er usikker på om hun vil haste seg inn i et forhold akkurat nå, skal en kilde ha fortalt til People i februar.

I mars fyrte Hailee opp under ryktene igjen da hun delte et bilde av seg selv på Twitter iført en av bandskjortene til sin angivelige kjæreste.

Den gang kunne en kilde til E! bekrefte at de to hadde blitt kjærester.

- Hailee og Niall dater, men de er veldig avslappet rundt det, skal kilden ha sagt.

I april skapte de enda en gang overskrifter da Niall, ifølge Cosmopolitan, inviterte Hailee til en golfturnering i Georgia. Der skal de ha delt hotellrom i over fire dager, skrev magasinet.

Måneden etter skal de ha blitt observert kyssende for første gang på den trendy rooftop-baren «E.P. & L.P» i Los Angeles, ifølge People.com.

LES OGSÅ: - Ingen gravid kvinne poserer slik