KJÆRLIGHETEN TOK SLUTT: Det britiske skuespillerparet skal ha gått hver til sitt. Foto: NTB Scanpix
KJÆRLIGHETEN TOK SLUTT: Det britiske skuespillerparet skal ha gått hver til sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lily Collins og Jamie Campbell Bower:

- Det er slutt mellom dem

Bruddet skal være vennskapelig.

Publisert

Etter fem år som kjærester skal det nå være slutt for skuespillerparet Lily Collins (29) og Jamie Campbell Bower (29), skriver flere britiske nettsteder.

Duoen har hatt et av-og-på forhold i flere år og ble først linket sammen sommeren 2012.

Nå skal paret ha funnet ut at de ikke er «den rette» for hverandre og gått videre som venner.

- Lily og Jamie har helt klart en lang historie sammen og de har vært svært nær hverandre veldig lenge. Men de fant ut at de ikke er riktige for hverandre og har endt forholdet på en vennskapelig måte, forteller en kilde til The Sun, ifølge Contactmusic.com.

- De er fremdeles venner og det er ingen vonde følelser mellom dem.

Saken fortsetter under bildet.

I NORGE: Her poserer Lily og Jamie sammen med Harald Zwart på Hotel Continental da de var i Norge for å promotere filmen "Skyggejegerne: Demonenes by" i 2013. Foto: Erlend Aas / NTB Scanpix
I NORGE: Her poserer Lily og Jamie sammen med Harald Zwart på Hotel Continental da de var i Norge for å promotere filmen "Skyggejegerne: Demonenes by" i 2013. Foto: Erlend Aas / NTB Scanpix Vis mer

Falt for hverandre på filmsett

Nettstedet skriver også at Jamie, kjent fra blant annet «Harry Potter» og «Twilight», skal ha innledet en ny romanse med en kvinne som ikke er del av underholdningsindustrien.

Det oppstod hete følelser mellom Lily og Jamie da de spilte sammen i filmen «The Mortal Instruments: City of Bones», som er regissert av norske Harald Zwart, i 2012.

Men Lily, som er datter av rockestjernen Phil Collins (67), holdt lenge forholdet utenfor søkelyset.

I et intervju med bladet Seventeen sommeren 2013 bekreftet hun imidlertid at de to var kjærester.

- Jeg har ikke prøvd å skjule noe, men jeg har ikke følt noe behov for å kommentere det direkte. Det ville være synd hvis man ikke kan leve i øyeblikket og nyte alt som skjer, fordi man er redd for hva andre mener, sa hun den gang.

Kort tid etter gikk de fra hverandre, før de gjenopptok kontakten og satset på forholdet igjen i 2015.

Collins har tidligere også vært sammen med «Twilight»-stjernen Taylor Lautner (26) og Hollywood-kjekkasen Zac Efron (30). Jamie har på sin side vært forlovet med «Harry Potter»-kollegaen Bonnie Wright (27).

LES OGSÅ: Demi Lovato sniffet kokain hver time

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer