- Det er slutt mellom dem

Og realityskjønnheten har allerede innledet en ny romanse.

EN KORT AFFÆRE: - De snakker fortsatt sammen. De var i ferd med å bli kjent med hverandre, men så fant de ut at de nok passer best som venner, sier en kilde tett Kim Kardashian og Gabriel Aubry. Foto: All Over Press
EN KORT AFFÆRE: - De snakker fortsatt sammen. De var i ferd med å bli kjent med hverandre, men så fant de ut at de nok passer best som venner, sier en kilde tett Kim Kardashian og Gabriel Aubry. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den siste tiden har spekulasjonene gått om at realityskjønnheten Kim Kardashian (30) og Halle Berrys eks-kjæreste, modellen Gabriel Aubry (34), har innledet en romanse. Det hadde de også. 

Nå er det derimot slutt mellom dem, skriver People.

- De snakker fortsatt sammen. De var i ferd med å bli kjent med hverandre, men så fant de ut at de nok passer best som venner, sier en kilde tett på de to.

Dermed er Kardashian klar til å gå tilbake til der hun var for få uker siden, og begynne å date som vanlig igjen.

Faktisk har 30-åringen, ifølge People, allerede begynt å treffe basketballspilleren Kris Humphries (25), som spiller New Jersey Nets.

- De kommer så godt overens. De har tatt det rolig, men har det veldig gøy sammen, forteller en annen kilde til nettstedet.

kardashian og Humphries ble i helgen sett mens de kysset og holdt hender i Hoboken, New Jersey.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ryktene er absolutt ikke sanne