FORHOLDET BRAST: - Jenny har vært veldig opptatt med jobb. Derfor var det også vanskelig for henne å bo i Los Angeles, mens han bor i Las Vegas. Avstandsforholdet ble problematisk, mener en kilde å vite om bruddet mellom Jenny McCarthy og Jason Toohey Foto: All Over Press
FORHOLDET BRAST: - Jenny har vært veldig opptatt med jobb. Derfor var det også vanskelig for henne å bo i Los Angeles, mens han bor i Las Vegas. Avstandsforholdet ble problematisk, mener en kilde å vite om bruddet mellom Jenny McCarthy og Jason Toohey Foto: All Over Press Vis mer

- Det er slutt mellom dem

Den tidligere Playboy-modellen bekrefter bruddet.

Publisert
SEHER.NO: Den tidligere Playboy-modellen Jenny McCarthy (38) og kjæresten, den tidligere modellen Jason Toohey (35), har gjort det slutt. Det bekrefter McCarthys talsperson til People. Dermed holdt paret sammen i om lag fem måneder.

- Det er slutt mellom dem, men de er fortsatt gode venner, sier talspersonen til nettstedet.

Ifølge en venn av modellen begynte 37-åringen, som tidligere var sammen med skuespiller Jim Carrey, å bli lei av å være i et avstandsforhold.

- Jenny har vært veldig opptatt med jobb. Derfor var det også vanskelig for henne å bo i Los Angeles, mens han bor i Las Vegas. Avstandsforholdet ble problematisk, mener den ikke-navngitte kilden.
 
Så sent som i oktober snakket McCarthy åpent ut om kjærligheten til sin daværende flamme.

- Jeg har vært så åpen og trofast i dette forholdet. Det er fantastisk. Jason respekterer meg, og så livet i meg. Så langt fungerer det veldig bra, sa hun den gang.

Det var i april i år at det ble kjent at Jenny McCarthys fem år lange forhold til Jim Carrey var over.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Opererte brystene uten bedøvelse  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer