- Det er slutt mellom dem

Nå er Peter Andre og Elen Rivas rasende på påstandene om et PR-stunt.

SINGEL IGJEN: - Det er bare ikke praktisk for meg å være i et forhold akkurat nå. Jeg forgudet Elen, hun er fantastisk. Men sannheten er at jeg ikke engang hadde mulighet til å se henne til slutt, skal Peter Andre ha sagt til en venn om bruddet med El Foto: Stella Pictures
SINGEL IGJEN: - Det er bare ikke praktisk for meg å være i et forhold akkurat nå. Jeg forgudet Elen, hun er fantastisk. Men sannheten er at jeg ikke engang hadde mulighet til å se henne til slutt, skal Peter Andre ha sagt til en venn om bruddet med El Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sangstjernen Peter Andre (38) og Elen Rivas har avsluttet deres fem måneders lange romanse. Andres harde arbeidshverdag er det som ligger bak bruddet, mener News of the World å vite.

Ifølge avisen skal «Behind Closed Doors»-stjernen ha gjort det slutt med den spanske skjønnheten i en følelsesladet telefonsamtale fredag. 
 
- Det er bare ikke praktisk for meg å være i et forhold akkurat nå. Jeg forgudet Elen, hun er fantastisk. Men sannheten er at jeg ikke engang hadde mulighet til å se henne til slutt. Jeg var ute og fartet for uker av gangen, skal Peter Andre nylig ha fortalt til en venn.

Det tidligere paret skal også ha være rasende over spekulasjonene om at romansen de hadde bare var et PR-stunt laget av managementet rundt de to.

- Jeg ville aldri vært en del av noe slikt. Vi jobbet aldri sammen fordi vi ikke ville at folk skulle tro at dette bare handlet om PR, har Andre fortalt, skriver News of the World.

Bruddet til tross: 38-åringen hevder at dette ikke vil påvirke barna hans, Junior (5) og Princess Tiaamii (3), som han har sammen med eks-kona Katie Price. Han introduserte nemlig aldri Elen til dem som hans kjæreste.

- De visste aldri at vi datet, og jeg var alltid veldig forsiktig for å sove i samme seng som henne mens de var til stede. De trodde at hun bare var en venn av meg. Frem til jeg finner den kvinnen jeg skal gifte meg med skal jeg ikke forvirre dem unødvendig, skal han ha sagt til sin ikke-navngitte venn.

En talsperson for Peter Andre og Elen Rivas bekrefter at den er slutt mellom de to, men understreker overfor News of the World at «de fortsatt er gode venner».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun er en od djevel  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer