FLYTTET UT: - Mesteparten av familien fryktet at hun hadde vrangforestillinger om å ta til seg en tittel - hun fleipet jo stadig om at hun skulle bli «Lady Love», sier en kilde om bruddet mellom Courtney Love og Henry Allsopp. Her er Love avbildet samm Foto: All Over Press
FLYTTET UT: - Mesteparten av familien fryktet at hun hadde vrangforestillinger om å ta til seg en tittel - hun fleipet jo stadig om at hun skulle bli «Lady Love», sier en kilde om bruddet mellom Courtney Love og Henry Allsopp. Her er Love avbildet samm Foto: All Over PressVis mer

- Det er slutt mellom dem

Sangstjernen Courtney Love skal ha flyttet fra sin pengesterke kjæreste.

SEHER.NO: Forholdet mellom sangstjernen Courtney Love (46) og kjæresten Henry Allsopp er over. Courtney har nå flyttet ut av Allsopps London-villa. Det bekrefter en ikke-navngitt kilde til Daily Express.

- Hun flyttet inn under en måned etter at hun møtte Henry i november i fjor og fant seg raskt til rette. Mesteparten av familien fryktet at hun hadde vrangforestillinger om å ta til seg en tittel - hun fleipet jo stadig om at hun skulle bli «Lady Love», sier kilden, som sikter til at Allsopp er en britisk kunstforhandler, og samtidig gudsønn til Camilla, hertuginnen av Cornwall.

Den 46 år gamle superstjernen har heller aldri lagt skjul på at hun har mål om å slå seg til ro med en mann med penger.

- I disse dager er jeg bare interessert i de rike, uttalte hun forrige måned.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sniffet kokain av Jennifers rumpe