- Det er slutt mellom dem

Sangstjernen Courtney Love skal ha flyttet fra sin pengesterke kjæreste.

FLYTTET UT: - Mesteparten av familien fryktet at hun hadde vrangforestillinger om å ta til seg en tittel - hun fleipet jo stadig om at hun skulle bli «Lady Love», sier en kilde om bruddet mellom Courtney Love og Henry Allsopp. Her er Love avbildet samm Foto: All Over Press
FLYTTET UT: - Mesteparten av familien fryktet at hun hadde vrangforestillinger om å ta til seg en tittel - hun fleipet jo stadig om at hun skulle bli «Lady Love», sier en kilde om bruddet mellom Courtney Love og Henry Allsopp. Her er Love avbildet samm Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Forholdet mellom sangstjernen Courtney Love (46) og kjæresten Henry Allsopp er over. Courtney har nå flyttet ut av Allsopps London-villa. Det bekrefter en ikke-navngitt kilde til Daily Express.

- Hun flyttet inn under en måned etter at hun møtte Henry i november i fjor og fant seg raskt til rette. Mesteparten av familien fryktet at hun hadde vrangforestillinger om å ta til seg en tittel - hun fleipet jo stadig om at hun skulle bli «Lady Love», sier kilden, som sikter til at Allsopp er en britisk kunstforhandler, og samtidig gudsønn til Camilla, hertuginnen av Cornwall.

Den 46 år gamle superstjernen har heller aldri lagt skjul på at hun har mål om å slå seg til ro med en mann med penger.

- I disse dager er jeg bare interessert i de rike, uttalte hun forrige måned.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sniffet kokain av Jennifers rumpe  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer