<strong>SLUTT:</strong> Ryktene om forlovelse så altså ut til å være feil. I dag ble det kjent at Nicky Hilton og David Katzenberg har gått hvert til sitt.  Foto: Stella Pictures
SLUTT: Ryktene om forlovelse så altså ut til å være feil. I dag ble det kjent at Nicky Hilton og David Katzenberg har gått hvert til sitt. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Det er slutt mellom dem

Paris Hiltons søster, Nicky Hilton, er singel igjen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter nesten fem år som kjærester har Paris Hiltons søster, Nicky Hilton (28) og TV-produsent David Katzenberg (28) bestemt seg for å gå hvert til sitt. 

- De slo udramatisk opp etter nesten fem år som kjærester. Hovedgrunnen er fordi at de har vært for opptatt på hvert sitt hold med hektiske timeplaner, og det har gjort det vanskelig for dem å finne tid til hverandre, sier en venn av paret til New York Post.

Hilton og Katzenberg har kjent hverandre siden tenårene og i 2006 ble de to offisielt et par. Det har lenge versert rykter om at TV-produseren snart ville fri til sin kjære, men dette ser nå ut til å ha blitt lagt på is.

- Det ligger ingen skandale eller tredje person bak bruddet, og de fortsetter å være nære venner, sier kilden.

Nylig ble Nicky Hilton observert i på en restaurant som avholdt speed date, og skrev dette på Twitter:

- Paris Hilton og jeg gikk nettopp inn på feil restaurant og inn på en speed dating-fest. Alle hadde navneskilt og satt og snakket. En fløyte blåste og de måtte gå over til neste minidate. Sykt.»

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skilles etter åtte måneder   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer