- Det er slutt mellom dem

TV-stjernene Fred Armisen og Abby Elliott har gått hvert til sitt.

FORHOLDET OVER: - Han var borte hele sommeren for å filme i Portland, mens hun var på ferie et annet sted. De var mye vekk hver for seg og begynte å vokse fra hverandre, forteller en kilde om bruddet mellom Saturday Night live-stjernene Fred Armisen og Foto: Stella Pictures
FORHOLDET OVER: - Han var borte hele sommeren for å filme i Portland, mens hun var på ferie et annet sted. De var mye vekk hver for seg og begynte å vokse fra hverandre, forteller en kilde om bruddet mellom Saturday Night live-stjernene Fred Armisen og Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Saturday Night live-stjernene Fred Armisen (44) og Abby Elliott (24) er ikke lenger et par. De to bestemte seg nylig for å gå hvert til sitt, bekrefter en kilde til People. 

- Han var borte hele sommeren for å filme i Portland, mens hun var på ferie et annet sted. De var mye vekk hver for seg og begynte å vokse fra hverandre, forteller den ikke-navngitte kilden til nettstedet.
 
Armisen og Elliot skal imidlertid være - tross bruddet - fortsatt gode venner.

- De er fortsatt gode venner, ja. Dette var ikke et bittert brudd eller noe slikt, forteller kilden.

Armisen og Elliott begynte å date i fjor, etter at Armisen brøt opp med sin eks-kone, «Mad Men» stjernen Elisabeth Moss.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå har de giftet seg