- Det er slutt mellom dem

Sharon Stone skal ha dumpet sin 27 år yngre modellkjæreste.

HADDE INGEN FELLES INTERESSER: Siden mai i fjor har Sharon Stone og Martin Mica vært et par. Nå skal det være slutt. Foto: All Over Press
HADDE INGEN FELLES INTERESSER: Siden mai i fjor har Sharon Stone og Martin Mica vært et par. Nå skal det være slutt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter åtte måneder som kjærester skal Hollywood-stjernen Sharon Stone (54) ha gjort det slutt med den argentinske modellen Martin Mica (27).

- Det var ikke på grunn av aldresforskjellen, men de hadde ikke samme interesser. Hun er lidenskapelig opptatt av filantropi og politikk, noe han ikke bryr seg om, sier en venn av Stone til Life & Style magazine, ifølge Contactmusic.com.

I tillegg har «Basic Instinct»-skuespilleren en svært travel timeplan som er vanskelig å kombinere med et forhold når hun også ønsker å bruke mer tid på barna.

- Sharon har en veldig hektisk hverdag. Hun har tre sønner som krever sitt, og så reiser hun masse med jobben, forteller kilden til bladet.

54-åringen giftet seg med TV-produsent Michael Greenburg i 1984, men de to skilte seg seks år senere. Hun har også vært forlovet med produsenten Bill McDonald, som hun møtte under innspillingen av «Silver» i 1993.

I februar 1998 giftet Stone seg med Phil Bronstein og sammen adopterte de sønnen Roan (12). Ekteskapet tok slutt i 2004, og i etterkant har blondinen adoptert sønnene Laird (7) og Quinn (6) på egenhånd.LES OGSÅ:  Tiltrekker seg unge menn med rynkene


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer