- Det er slutt mellom dem

Tre år etter at de falt for hverandre på jobben, er lykken over for «The Vampire Diaries»-paret.

AVBRYTER FORHOLDET: Tre år etter at de ble sammen, skal «The Vampire Diaries»-paret Ian Somerhalder og Nina Dobrev ha avbrutt forholdet. Foto: All Over Press
AVBRYTER FORHOLDET: Tre år etter at de ble sammen, skal «The Vampire Diaries»-paret Ian Somerhalder og Nina Dobrev ha avbrutt forholdet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespillerene Ian Somerhalder og Nina ble for tre år siden kjærester, etter at de møtte hverandre på settet til den populære TV-serien «The Vampire Diaries», som her til lands sendes på kanalen FEM.

Men nå skal forholdet være over.

En kilde nær paret sier til bladet Us Weekly at de to har gått hver sin vei. De to - som spiller rollene som Damon Salvatore og Elena Gilbert - skal imidlertid fortsette å jobbe sammen i TV-serien.

- De er profesjonelle og fortsatt bestevenner, sier kilden til Us Weekly.


Hverken Ian Somerhalder eller Nina Dobrev har hittil bekreftet bruddryktene, men Somerhalder la ut følgende kryptiske melding på sin Twitter-side etter at spekulasjonene ble kjent.

«Dagens tanke: Folk forandrer seg og glemmer å si det til hverandre», skrev han ifølge Us Weekly.
 
LES OGSÅ: Overrasket lungesyk fanVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer