BRUDD: Det 15 måneder lange forholdet til Rumer Willis og Jayson Blair skal være over. Her er de sammen på et event i California i fjor.  Foto: All Over Press
BRUDD: Det 15 måneder lange forholdet til Rumer Willis og Jayson Blair skal være over. Her er de sammen på et event i California i fjor. Foto: All Over PressVis mer

- Det er slutt mellom dem

Rumer Willis skal være singel igjen.

SEOGHØR.NO: I august i fjor ble Rumer Willis (25) kjæreste med skuespilleren Jayson Blair (29) etter å ha ham gjennom felles venner.

Paret har virket svært forelsket og har flere ganger stilt opp på den røde løperen sammen, samt dratt på romantiske kjærlighetsferier.

Nå ser det derimot ut til at forholdet mellom dem har kjølnet.

- De har gjort det slutt etter ett år, sier flere kilder til UsWeekly.com.

Blair, som blant annet er kjent fra MTV-serien «The Hard Times of RJ Berger», har tidligere snakket svært varmt om eldstedatteren til Bruce Willis (58) og Demi Moore (50).

- Vi bryr oss veldig mye om hverandre og har stor respekt for hverandre. Det er rett og slett ikke mye vi ikke ville gjort for hverandre.

- Vi tilbringer masse tid sammen, og det handler ikke om å finne på masse galskap. Vi lager mat, slapper av og hygger oss. Det betyr alt. Vi drar ikke på byen lenger, vi bare koser oss i hverandres selskap, fortalte han til nettstedet tidligere i år.

LES OGSÅ: Her koker det over for Bruce Willis