- Det er slutt mellom dem

Katy Perry og John Mayer har brutt med hverandre.

BRUDD: En kilde nær paret bekrefter at det er slutt mellom Katy Perry og John Mayer. Foto: 247PapsTV / Splash News/All Over
BRUDD: En kilde nær paret bekrefter at det er slutt mellom Katy Perry og John Mayer. Foto: 247PapsTV / Splash News/All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
TOK AVGJØRELSEN: Det skal ha vært Perry som valgte å gjøre det slutt. Foto: FameFlynet
TOK AVGJØRELSEN: Det skal ha vært Perry som valgte å gjøre det slutt. Foto: FameFlynet Vis mer

SEOGHØR.NO: Forholdet mellom Katy Perry (29) og John Mayer (36) skal ha tatt slutt. Det bekrefter en kilde nær paret til E! News.

Nettstedet skriver at det foreløpig ikke skal ha kommet ut noen detaljer om grunnen til bruddet, som skal ha skjedd i løpet av de siste dagene.

Det skal være Perry som har tatt avgjørelsen om å bryte med musikerkjæresten.

Da popstjernen nylig reiste til London og Milano, var Mayer ikke ved hennes side. Perry returnerte til Los Angeles på fredag.

Nyheten kommer kun ti dager etter at forlovelsesryktene raste i kjendispressen. «Roar»-stjernen ble fotografert sammen med Mayer på middag på Valentines Day, og da hadde hun en stor, ny ring på fingeren.

- De er veldig lykkelige. De hadde en helt fantastisk date. De fikk et veldig privat bord på Bootsy Bellows og var veldig fornøyd med å bare være sammen med hverandre, sa en kilde til E! News den gangen.

Derfor kommer nyheten om bruddet som en stor overraskelse på mange som har fulgt paret siden de ble sammen sommeren 2012.

Perry og Mayer brøt med hverandre i mars i fjor, men ble sammen ikke lenge etter.

Perry har tidligere vært gift med komikeren Russell Brand.

LES OGSÅ: Er de forlovet?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer