TIL OG FRA: I vinter har Robert Pattinson tilbrakt mye tid på andre siden av jordkloden i forhold til Stewart, ettersom han har spilt inn filmen «The Brave». Han nektet å få besøk av Stewart. Her fra da han landet i Los Angeles i april. Foto: All Over Press
TIL OG FRA: I vinter har Robert Pattinson tilbrakt mye tid på andre siden av jordkloden i forhold til Stewart, ettersom han har spilt inn filmen «The Brave». Han nektet å få besøk av Stewart. Her fra da han landet i Los Angeles i april. Foto: All Over PressVis mer

- Det er slutt mellom dem

Kristen Stewart og Robert Pattinson har slått opp.

SEOGHØR.NO: I fjor sommer kom sjokkbeskjeden om at den amerikanske skuespilleren Kristen Stewart (23) hadde vært utro med den britiske regissøren Rupert Sanders (42) - av ingen ringere enn 23-åringen selv som innrømmet utroskapen i en pressemelding.

Det ble naturlig nok slutt mellom Stewart og Robert Pattinson (27) kort tid etter, men «Snow White and the Huntsman»-stjernen kjempet lenge for å få tilbake kjæresten.

Men nå ser det ut til at forholdet er over.

Flere amerikanske nettsteder hevder at de to har gått hvert til sitt, og ifølge en kilde UsMagazine har snakket med har uoverenstemmelser dem i mellom tæret på forholdet:

- De har hatt problemer i forholdet, og den siste tiden har vært preget av mye krangling. Det er slutt mellom dem nå.

I forrige uke fylte Pattinson 27 år, men i stedet for å feire med brask og bram, endte de to opp med krangling og dårlig stemning.

Verken Pattison eller Stewart har kommentert bruddryktene.

LES OGSÅ: Aksel Hennie nekter å snakke om bruddet med Tone