- Det er slutt mellom dem

En uke etter at Leonardo DiCaprio forlot en nattklubb sammen med 20 jenter, skal modellkjæresten hans ha fått nok.

FRA LYKKELIGE TIDER: Her koste Leonardo DiCaprio og Toni Garrn seg på en sykkeltur på Mallorca i fjor sommer.  Foto: FameFlynet Sweden
FRA LYKKELIGE TIDER: Her koste Leonardo DiCaprio og Toni Garrn seg på en sykkeltur på Mallorca i fjor sommer. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter ett og et halvt år som par er forholdet mellom Hollywood-kjekkasen Leonardo DiCaprio (40) og hans 18 år yngre modellkjæreste, Toni Garrn (22), over, melder UsWeekly.com.

Skuespilleren møtte den tyske modellen for første gang i Nice i mai i fjor, og de har vært sammen siden den gang.

Duoen har holdt en lav profil i media og aldri gått sammen offisielt på røde løpere, men under Golden Globe-nachspielet i januar viste Leo endelig sin kjærlighet til den vakre blondinen.

Nyheten om bruddet kommer bare noen dager etter at DiCaprio ble sett da han forlot en nattklubb i Miami sammen med 20 modeller - noe som skapte mye skriverier i sosiale medier.

«The Wolf of Wallstreet»-stjernen har lenge vært kjent for sin store appetitt på modeller, og han har tidligere vært sammen med skjønnhetene Gisele Bundchen (34), Bar Refaeli (29) og Erin Heatherton (25) - for å nevne noen.

LES OGSÅ: DiCaprio overrasket fansen på nettet

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer