Iben Akerlie:

- Det er slutt med Jakob Oftebro

Skuespillerparet skal ha gått hver til sitt, ifølge Costume.

SLUTT: Iben Akerlie og Jakob Oftebro spilte mot hverandre i «Victoria». Nå er det slutt mellom skuespillerparet. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Iben Akerlie og Jakob Oftebro spilte mot hverandre i «Victoria». Nå er det slutt mellom skuespillerparet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): I den nyeste utgaven av magasinet Costume åpner skuespiller Iben Akerlie (29) seg om bruddet fra skuespillerkollega Jakob Oftebro (31).

Paret som ble sammen i 2013 etter at de spilte mot hverandre i filmatiseringen av Knut Hamsunds roman, «Victoria», har nå skilt lag.

Vil bli sett for den hun er

I den nyeste utgaven av Costume skriver motebladet om bruddet mellom skuespillerparet:

«Ja, det er slutt med Jakob Oftebro. Ja, de er fortsatt venner. Ja, livet går videre. Og ja, de har det begge bra etter bruddet», skriver Costume.

- Jeg vil ikke snakke om det, det er ekstremt personlig og jeg vil være et selvstendig menneske, forklarer 29-åringen til magasinet og legger til at hun ønsker å bli anerkjent for egne meritter.

Det har ikke lykkes Seoghør.no å komme i kontakt med Iben Akerlie eller Jakob Oftebro.

I 2015 fortalte Akerlie til Seoghør.no at det var fint at kjæresten drev med det samme som henne selv.

- Selv om Jakob ikke kommer med helt konkrete tips, så er det godt å ha ham å lene meg til, delte hun åpenhjertig den gang.

Saken fortsetter under bildet.

SKUESPILLERE: Både Iben Akerlie og Jakob Oftebro gjør det stort som skuespillere. Her var paret sammen under Den Norske Filmfestivalen i Haugesund i 2015. Foto: NTB Scanpix
SKUESPILLERE: Både Iben Akerlie og Jakob Oftebro gjør det stort som skuespillere. Her var paret sammen under Den Norske Filmfestivalen i Haugesund i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Møttes i en kjærlighetsroman

Amors piler skjøt fart under innspillingen av «Victoria» og Jakob Oftebro har tidligere fortalt til VG Helg om deres første møte i 2013:

- Vi møttes i en kjærlighetsroman, i en bok av Knut Hamsun og rant ut av sidene.

Av frykt for at kjæresten skulle se på ham som flåsete, var han ordknapp da det kom til å beskrive hva han falt for ved skuespillerkjæresten:

- Herregud så rart det er å snakke offentlig om det som skjer innenfor de fire kjøkkenveggene. Det handler like mye om Iben. Jeg vil ikke komme med masse floskler om hva det var jeg forelsket meg i, kanskje jeg skuffer henne.

- Kanskje sier jeg noe hun føler hun må leve opp til, eller det kan bli sentimentalt - eller teit. Og det vil jeg jo ikke.

LES OGSÅ: Barna får Angelina til å smile

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer