- Det er slike ting som forandrer en person

Lily Allen snakker for første gang ut om å miste sitt ufødte barn.

STOR SORG: Sangstjernen gikk gjennom en svært tung periode etter sjokkbeskjeden. Her blir hun trøstet av kjæresten Sam Cooper. Foto: Stella Pictures
STOR SORG: Sangstjernen gikk gjennom en svært tung periode etter sjokkbeskjeden. Her blir hun trøstet av kjæresten Sam Cooper. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: I november 2010 mistet sangstjernen Lily Allen (25) sitt ufødte barn. Det var andre gangen stjernen spontanaborterte, etter at det samme skjedde i 2008.

Nå snakker Allen for aller første gang ut om den store sorgen hun har vært gjennom.

- Det var en virkelig lang kamp. Det er slike ting som forandrer en person, forteller Allen.

Artisten forteller sin historie i et nytt TV-show, der et kamerateam har fulgt Lily fra mars 2010. Allen var gravid i 6. måned, da hun og kjæresten Sam Cooper mottok den tunge beskjeden i begynnelsen av november.

I TV-programmet snakker sangeren også ut om kampen mot bulimien, som hun tidligere har vært gjennom.

- Jeg pleide å kaste opp etter måltider. Det er ikke noe jeg er stolt av, forteller hun ifølge The Sun.

Serien skal vises i tre deler, og har fått navnet «Lily Allen: From Riches To Rags». Den har premiere på den britiske kanalen Channel 4 førstkommende tirsdag.

- Men jeg skal si deg dette: Mange kom bort til meg og fortalte hvor bra jeg så ut, og at jeg burde være på coveret til alle de store bladene. Jeg syntes jeg så bra ut, men jeg var ikke lykkelig, forteller Allen om bulimien.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Har blødd neseblod i 16 timer