- Det er skummelt og trist

Slik ble Nadya Khamitskaya skadet...

HAR SMERTER: - Det gjør veldig vondt, men det er ikke snakk om noe brudd. Nå har jeg på en leggskinne for å støtte foten. Hadde det vært snakk om et brudd, ville jeg ikke fått lov å danse videre, forteller Åsleik Engmarks dansepartner, Nadya Kham Foto: Scanpix
HAR SMERTER: - Det gjør veldig vondt, men det er ikke snakk om noe brudd. Nå har jeg på en leggskinne for å støtte foten. Hadde det vært snakk om et brudd, ville jeg ikke fått lov å danse videre, forteller Åsleik Engmarks dansepartner, Nadya Kham Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: Tidligere denne uka ble det kjent at Åsleik Engmarks dansepartner Nadya Khamitskaya har skadet foten, og at hun må hvile litt i håp om at skaden leges. Tirsdag trente Engmark sammen med Elena Bokoreva Wiulsrud. Det samme gjør han onsdag.

Til Seher.no avslører Nadya hvordan hun fikk skaden.

- Jeg falt på vei til trening, og tråkket over. Det hadde seg bare sånn at jeg gikk der i min egen verden. Plutselig skjedde det, forteller hun.

Dermed måtte hun altså kaste inn hånkledet i noen dager - i hvert fall. Fortsatt har hun nemlig et håp om å kunne delta i «Skal vi danse» førstkommende lørdag.

- Jeg må bare se hvordan det går. Akkurat nå kan jeg ikke danse, men forhåpentligvis er jeg klar til helgen, sier Nadya, som er meget, meget glad for at det «bare» er snakk om en leddbåndsskade og ikke et brudd.

- Det gjør veldig vondt, men det er ikke snakk om noe brudd. Nå har jeg på en leggskinne for å støtte foten. Hadde det vært snakk om et brudd, ville jeg ikke fått lov å danse videre. Slik situasjonen er nå, tar vi en ny vurdering torsdag for å se om jeg kan danse på lørdag eller ei. Jeg presser i meg smertestillende medisiner, medgir hun.

- Frykter du at du kan være ferdig i «Skal vi danse» for i år?

- Nei, det gjør jeg ikke. Eller... Det viktigste er jo at Åsleik er flink, og om han gjør det bra. Om han gjør det med meg eller andre er mindre viktig. Men det skal veldig mye til for at jeg trekker meg fra «Skal vi danse», forteller den erfarne danseren.

Nå krysser Nadya Khamitskaya fingrene for at foten er bedre på torsdag, slik at hun kan danse lørdag. Samtidig innrømmer hun at oppladingen til lørdagens sending uansett ikke har vært optimal verken for hennes eller Åsleiks del.
 
- Det er skummelt og trist, men jeg håper og tror at han vil gjøre det like bra i sambaen som dansene han har prestert tidligere, sier Nadya Khamitskaya til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg har ikke noe imot en krangel