Line Verndal om singellivet:

- Det er skremmende behagelig å være singel

Den vakre skuespilleren blir fort skremt av alvorlige forhold.

SKUMMELT: Skuespiller og programleder Line Verndal innrømmer at hun synes det kan være skummelt med alvorlige kjærlighetsforhold. Foto: Espen Solli/ Se og Hør
SKUMMELT: Skuespiller og programleder Line Verndal innrømmer at hun synes det kan være skummelt med alvorlige kjærlighetsforhold. Foto: Espen Solli/ Se og Hør Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I over 10 år har Line Verndal (45) vært en av Norges store stjerner, med roller i serier som «Himmelblå», «Nissene på låven» og «Aber Bergen».

LES MER: Ukens Se og Hør Extra er i salg nå!
LES MER: Ukens Se og Hør Extra er i salg nå! Vis mer

I tillegg har hun ledet flere sesonger av TV3s «Hele Norge Baker». Men det kan virke som om Line har mer hell i karrieren, enn i kjærlighetslivet.

Til Se og Hør avslører den søte Oslo-jenta at hun ikke har funnet drømmemannen.

- Jeg er singel, og det er skremmende behagelig. Jeg har blitt såpass vant til det, at jeg nesten unngår situasjoner som kunne ledet til et parforhold, forteller hun.

Blir skremt

I 2013 ble det kjent at forholdet til regissør Emil Jonsvik (39) var slutt. Siden har hun vært alene.

I dag røper Line at «ting skjer», men at et forhold ikke er første prioritering. Det viktigste er datteren Helle (11), som hun har fra forholdet med skuespiller Torgeir Reiten (40).

- Det er datteren min og meg ... Jeg tenker at jeg kanskje burde skjerpe meg på datingfronten, men blir fort skremt når det blir alvorlig, sier hun.

Saken fortsetter under bildene.

KORT LYKKE:
Forholdet til den svenske regissøren Emil Jonsvik tok slutt etter cirka ett år i 2013. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
KORT LYKKE: Forholdet til den svenske regissøren Emil Jonsvik tok slutt etter cirka ett år i 2013. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
TOK SLUTT: Sammen med skuespiller Torgeir Reiten har Line datteren Helle. Her er eks-paret fotografert på rød løper i 2009. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør
TOK SLUTT: Sammen med skuespiller Torgeir Reiten har Line datteren Helle. Her er eks-paret fotografert på rød løper i 2009. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør Vis mer

Jobber som lærer

Også i jobbsammenheng står Line helt fritt. Helt siden hun begynte som skuespiller har hun vært frilanser, noe som til tider er nervepirrende.

- Jobbene kommer gjerne litt i bølger, og hele tiden er jeg redd for at det kan ta slutt, forteller Verndal, som i tillegg til TV-karrieren også har begynt å undervise i skuespillerfaget på høyskolen Westerdals.

- Jeg brukte veldig lang tid på å forstå hvordan ting fungerer. Hvis jeg kan gi unge skuespillere noen verktøy som sparer dem tid, har det stor verdi, mener hun.

Skal vi danse: Jørgen Sandaker, Line Verndal, Agnete Johnsen og Egor Filipenko intervjues om dagens Skal vi danse-sending. De intervjues også om de lettkledde antrekkene. Vis mer

Gjennombruddet

I 2008 fikk hun rollen som Marit i NRK-dramaet «Himmelblå», og livet ble forandret for alltid.

Nærmest over natten visste alle hvem «Himmelblå»-Line var.

- Jeg trodde ikke det skulle bli den store forandringen, men allerede etter den første episoden, opplevde jeg et voldsomt trykk fra media, minnes hun.

- Datteren min var bare ett år den gangen, og jeg var fortsatt litt i ammetåke. Jeg var nok ikke klar for det som kom.

10 år senere har hun fortsatt ikke vent seg til stjernestatusen.

- Jeg er ikke så ink til å være «kjendis», og blir ofte flau på rød løper, innrømmer Line Verndal.

TV-STJERNE: Line Verndal i rollen som alenemoren Marit i NRK-suksessen «Himmelblå». Foto: Fredrik Arff/ NRK
TV-STJERNE: Line Verndal i rollen som alenemoren Marit i NRK-suksessen «Himmelblå». Foto: Fredrik Arff/ NRK Vis mer

LES OGSÅ: - Hun har født i all hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer