<strong>HØNK:</strong> Robert Pattinson er blitt en favoritt blant tenåringsjenter verden over som den kjekke og mystiske vampyren Edward Cullen i «Twilight»-filmene. Nå avslører han at stjernestatusen har gjort ham redd for å gå ute alene.  Foto: Stella Pictures
HØNK: Robert Pattinson er blitt en favoritt blant tenåringsjenter verden over som den kjekke og mystiske vampyren Edward Cullen i «Twilight»-filmene. Nå avslører han at stjernestatusen har gjort ham redd for å gå ute alene. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Det er skremmende å gå ut alene

Robert Pattinson merker stjernestatusen på kroppen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Natt til torsdag har den nyeste «Twilight»-filmen norgespremiere, og filmserien har gjort britiske Robert Pattinson (25) til superstjerne.

Kjekkasen har vært ute på promoteringstur i forbindelse med «The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1»-premieren, og ved slike anledninger kjenner han kjendisstatusen spesielt sterkt på kroppen.

Til VG forteller han at han i hovedsak holder seg inne på hotellrommet når han reiser verden rundt på presseturer. 25-åringen føler at det er ubehagelig å risikere å bli gjenkjent over alt.

- Det er frustrerende at du ikke kan oppleve ting uten å planlegge på forhånd. Det er også litt skremmende å gå ut alene, så det gjør jeg nesten aldri lenger, innrømmer han overfor avisen.

«Vann til elefantene»-skuespilleren understreker imidlertid at han tviler på at han vil forbli filmstjerne for resten av livet, og at han derfor takler situasjonen bra.

- I privatlivet forsøker jeg å finne steder der jeg ikke vekker oppsikt. Men dette kommer ikke til å vare for alltid, og hvis jeg ga det opp nå, ville jeg helt sikkert angre, så jeg gjør det beste innenfor den bevegelsesfriheten jeg har, sier han til VG.

Men når han først befinner seg midt i sirkuset på promoteringsturer, tar han tilsynelatende det meste på strak arm. Da Pattinson befant seg i Stockholm for noen uker siden, hadde han nemlig et annerledes møte med «fansen».

- Jeg ble angrepet, og det var det beste som har hendt! Det var en gutt som kastet ting på meg, han prøvde å kaste stein. Det ble mye oppstuss med sikkerhetsvaktene, men jeg bare sa «Nei, la ham gjøre det». Jeg ville at det skulle bli helt vilt! Jeg ble bokstavelig talt steinet! fortalte han da han gjestet «Jimmy Kimmel Live» nylig, ifølge MSN Starlounge.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Brøt forlovelsen etter tre måneder  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer