Linnea Løtvedt:

- Det er skikkelig vanskelig

Letter på sløret om pausen i forholdet.

VANSKELIG: Linnea Løtvedt deler åpenhjertig at det var en vanskelig avgjørelse å måtte ta pause i forholdet, som måneder senere resulterte i brudd. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VANSKELIG: Linnea Løtvedt deler åpenhjertig at det var en vanskelig avgjørelse å måtte ta pause i forholdet, som måneder senere resulterte i brudd. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Tidligere i år avslørte influenser og «Bloggerne»-profil Linnea Løtvedt (22) at hun og kjæresten, Benjamin Vedå, hadde tatt en pause i forholdet etter seks år sammen.

Knapt to måneder senere bekreftet hun overfor Se og Hør at de hadde bestemt seg for å gå fra hverandre.

- Per dags dato er vi ikke sammen. Men vi har en veldig fin tone. Det går veldig fint, sa hun.

Denne uken gjester Løtvedt podkasten «Chit Chat med Helle», som ledes av Helle Nordby (28). Der deler hun årsaken til at de bestemte seg for å ta en pause, og til slutt ikke være sammen lenger.

- Noe sårt ved det

I podkasten legger ikke Løtvedt skjul på at det var vanskelig for henne å sjonglere mellom det å være en offentlig profil og å forholde seg til kjæresten som er privat.

Til tross for at 22-åringen og kjæresten egentlig ville fortsette å være sammen, innså de til slutt at de trengte en pause. Selv forteller hun at hovedårsaken til avgjørelsen skyldtes at de hadde svært ulike tanker om fremtiden.

- Vi hadde en klar enighet om hva vi ønsket i pausen, og det var å finne oss selv, først og fremst. Vi hadde vært sammen siden jeg var 16, så jeg hadde ikke fått tid til å fokusere kun på meg selv. Jeg ville heller ikke holde han igjen på noen ting. Det er jo noe sårt ved det og, for du elsker han jo og har fortsatt de ekstreme følelsene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer