- Det er skammelig at det må gå så langt

«Skal vi danse»-stjernen Anna Anka mener eks-mennene er «helt syke i hodet».

PÅ NORSK TV: Anna Anka danser med Glenn Jørgen Sandaker i årets «Skal vi danse» på TV 2. Samtidig kjemper hun en hard kamp for å beholde sine barn, som befinner seg hjemme i USA.  Foto: FAME FLYNET
PÅ NORSK TV: Anna Anka danser med Glenn Jørgen Sandaker i årets «Skal vi danse» på TV 2. Samtidig kjemper hun en hard kamp for å beholde sine barn, som befinner seg hjemme i USA. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Anna Anka snakke om sin egen barnesituasjon nederst i saken! 

SEHER.NO: Den svenske Hollywoodfruen Anna Anka (40) har ikke lagt skjul på at savnet etter hennes to barn, Ethan (6) og Elli (9), er stort nå som hun er fullt opptatt med «Skal vi danse» her i Norge. 

Midt oppe idansekonkurransen kjemper hun også en kamp om å beholde sine to barn i USA, og i starten av september sa hun til Dagbladet at hun har innstilt seg på at hun kommer til å miste dem.

- Jeg er en overlever. Hvis de tar barna fra meg, får de ta dem, sa hun til avisen den gang.

Til Seher.no erkjenner hun at det ikke er overveiende sannsynlig at hun kommer til å vinne drakampen.

- Det er som jeg har sagt, de har holdt på å bråke med meg i lang, lang tid om dette. Og dessverre handler ikke dette om hvem som har rett og hvem som har feil. Det handler om penger. De gjør dette for finansielt å røyke meg ut. Jeg kan like gjerne dra til Las Vegas i morgen, og bruke 10.000 dollar på black jack. Jeg har like stor sjanse til å vinne der, mener hun.


Seher.no møter den frittalende 40-åringen over en middag på en av Oslos beste restauranter. Der velger Anka og gi et hardt stikk til det amerikanske rettssystemet - og barnas to fedre, deriblant hennes velkjente eks-mann, Paul Anka.

- Det handler om at man kan gi penger til dommeren, det er så jævlig korrupt det systemet i USA. Det finnes ingen rettferdighet. Den som legger mest penger på bordet vinner. Er det hva det skal koke ned til, da spiller jeg ikke det spillet lenger. Og hvis man som pappa kan ta mammaen fra sine barn, da synes jeg at man er helt syk i hodet.

Hun utdyper:

- Et normalt menneske vil jo ikke tenke at han ikke vil at et barn skal få ha mammaen sin. Det er skammelig at det må gå så langt at man begynner å kjenne at man gir opp. For det er det man gjør. Om de nå synes at barna har det bedre uten meg - bra - da får de ha ansvaret for hvordan barna blir når de er 15 år - når den dagen kommer at de gir dem fingeren.


«Skal vi danse»-stjernen holder jevnlig kontakt med sine barn mens hun befinner seg i Oslo. Etter hvert håper Anka også at barna skal få sjansen til å ta seg en tur til det kalde nord - slik at de får sett sin kjære mamma på danseparketten. Men heller ikke det er så lett, ifølge henne selv.

- Jeg vet ikke om de får komme til Norge, det er jo en prosess det også. Og så kommer det jo an på hvor langt man kommer i konkurransen. Det er uansett mye jobb som skal til for å få dem hit, og det må være lærere her som kan undervise dem. Mye annet må også klaffe om det skal fungere, forteller hun.

- Hemmer savnet etter barna deg i dansen, Anna?


- Nei, fordi jeg separerer følelsene og den mentale biten. Man kan ikke la det negative komme i veien. Jeg lar ikke det stoppe meg, jeg er her for å vise folk at man kan gå gjennom vanskelige situasjoner. Jeg er ikke en person som synes synd på meg selv.

Hvis det skulle skje at 40-åringen nå mister foreldreretten til Ethan og Elli, har hun derimot en reserveplan, avslører Anna Anka til Seher.no. Men hva det er, det vil hun ikke røpe helt ennå.

- Hevnen er søt, de vet ikke hvem de kjemper mot. Jeg gir meg aldri. Men jeg kommer til å finne andre veier å vinne på, og det er ikke via rettssystemet, sier hun til Seher.no.

«Skal vi danse» ser du på TV 2 lørdager klokka 19.30. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg kjenner at jeg er blitt litt slapp i rumpa  

Se Anna Anka snakke om sin egen barnesituasjon her:[obj:media:10036]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer