PÅ SCENEN: Ingen tegn til nervøsitet da Shadi gikk på scenen i «Idol», men også denne gangen røk 18-åringen ut av en talentkonkurranse på TV 2. Foto: Stella Pictures
PÅ SCENEN: Ingen tegn til nervøsitet da Shadi gikk på scenen i «Idol», men også denne gangen røk 18-åringen ut av en talentkonkurranse på TV 2. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Det er siste gang jeg er med på noe sånt

Men Idol-Shadi vil ikke skylde på samme feil som i «X Factor»...

Publisert
SEHER.NO: For tre år siden prøvde Shadi Christina Yazdani (18) fra Trondheim seg i TV-programmet «X-faktor», men nervene tok overhånd og ødela for den søte jenta. Men hun har ikke gitt opp superstjernedrømmen, og har kommet helt til semifinalen av årets «Idol».

Fredag måtte hun imidlertid se seg slått av Kirsti Sørlie Hansen og Jenny Langlo i kampen om finalebillettene, men denne gangen hevdet hun at det var lettere å ryke ut.

- Idol er helt annerledes enn X-faktor, for der sang jeg ikke foran publikum. Jeg merker presset nå, men da jeg var med i X-faktor følte jeg større press fordi at jeg var yngre, forklarer hun til Seher.no.

Etter å ha prøvet seg i to talentkonkurranser tror hun imidlertid det ikke blir noe tredje forsøk.

- - Det er siste gang jeg er med på noe sånt, to får være nok. Men jeg kommer ikke til å slutte med musikk, sier hun bestemt.

Under årets Idol-audition var det ikke langt unna at nervene igjen ødela for 18-åringen, men med trøstende ord fra programleder Guri Solberg og med et overbevist dommerpanel kom hun seg videre.

- Jeg har alltid vært plaget med nervøsitet. Før var det så ille at jeg begynte å gråte hver gang før jeg skulle synge for folk. Nervene tar liksom bare overhånd, har Shadi Christina tidligere fortalt i Idol-programmet.

Til Seher.no forteller hun at hun har gjort grundige forberedelser for å ikke la nervøsiteten ta overhånd.

- Jeg har forberedt meg mentalt og tenkt mye på hvordan det ville bli å stå på scenen. Jeg synes det gikk bra i kveld, og dersom jeg ryker i kveld er det ikke på grunn av nervene, sa hun etter endt dyst til Seher.nos reporter.

 Dommer Bertine Zetlitz roste Shadis framføring av sangen «Valerie» av Amy Whinehouse.

- Jeg vil gratulere for at du klarte å komme deg gjennom dette på denne måten hvis du er så redd som at du sier at du er. Jeg synes du er veldig interessant type, som jeg kunne ønske jeg fikk se videre, sa hun i programmet.


Oversikt over kveldens deltakere og deres låtvalg:

Kirsti Lucena Andersen (24) fra Sandnes: «The Way You Make Me Feel» (Michael Jackson)

Hilde Osland (24) fra Bergen: «Mercy» (Duffy)

Silje Grini (24) fra Hadeland: «Somebody To Love» (Queen)

Shadi Christina Yazdani (18) fra Trondheim: «Valerie» (Amy Whinehouse ft. Mark Ronson)

Evelyn Mercedes Kvambe (17) fra Bærum: «Listen» (Beyoncé)

Kirsti Sørlie Hansen (24) fra Rælingen: «Somewhere Over The Rainbow» (a la Eva Cassidy)

Jenny Langlo (18) fra Stordal: «Bad Romance» (Akustisk) (Lady Gaga)

Amanda Therese Goonetilleke (22) fra Oslo: «Proud Mary» (a la Tina Turner)


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gikk ut hver for seg i Los Angeles 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer