Chris Pratt og Katherine Schwarzenegger:

- Det er seriøst mellom dem

Det ferske stjerneparet skal være svært opphengt i hverandre.

FORELSKET: De siste månedene har Katherine Schwarzenegger og skuespiller Chris Pratt blitt observert sammen flere ganger. Ifølge flere kilder skal det ha blitt svært seriøst mellom dem på kort tid. Foto: NTB scanpix
FORELSKET: De siste månedene har Katherine Schwarzenegger og skuespiller Chris Pratt blitt observert sammen flere ganger. Ifølge flere kilder skal det ha blitt svært seriøst mellom dem på kort tid. Foto: NTB scanpix Vis mer

I juni begynte romanseryktene rundt skuespiller Chris Pratt (39) og datteren til den tidligere California-guvernøren Arnold Schwarzenegger, Katherine (28), å svirre.

Duoen hadde den gang blitt observert sammen ved flere anledninger, men romansen var den gang i en tidlig fase.

Nå hevder imidlertid flere kilder at turtelduene har blitt svært nære i løpet av sommeren.

- Det har bare gått noen måneder, men det er seriøst mellom dem, og de er begge håpefulle for fremtiden. Chris dater ikke noen bare for å gjøre det, og det samme gjelder Katherine, sier en kilde til People.

Paret skal ha møtt hverandre gjennom Katherines mor, Maria Shriver, og det var etter at Chris og Katherine ble observert sammen på en piknik-date i Santa Barbara i juni, at romanseryktene begynte å svirre.

Saken fortsetter nedenfor.

MØTTES VIA MOREN: Katherine og Chris skal ha blitt spleiset av Katherines mor, Maria Shriver (t.v). Foto: NTB scanpix
MØTTES VIA MOREN: Katherine og Chris skal ha blitt spleiset av Katherines mor, Maria Shriver (t.v). Foto: NTB scanpix Vis mer

Siden den gang har de tilbakt mye tid sammen, senest på en vingård i Napa i California, der de nøt en romantisk kveld, ifølge People.

Vingåren Round Pond Estate delte et bilde av duoen fra besøket på sin Instagram-profil.

«For en helg! Vi hadde den store glede av å få besøk av Mr. Chris Pratt og Miss Katherine Schwarzenegger og venner av dem forrige lørdag. De er like varme og festlige som man ville tro», skrev de til dette bildet av dem:

Saken fortsetter nedenfor.

Har møtt sønnen til Chris

Selv om det bare er noen måneder siden det oppsto søt musikk mellom Chris og Katherine, har det allerede rukket å svirre forlovelsesrykter rundt dem.

Dette har en talsperson for Pratt imidlertid avvist, ifølge People.

Ifølge kilder nær paret kan det uansett virke som at det ikke er usannsynlig at det kan skje i fremtiden.

- Chris og Katherine er veldig lykkelige sammen. De passer fint sammen og har mye til felles, sier kilden til nettstedet.

Den 28 år gamle forfatteren har også blitt introdusert for Pratts sønn, Jack (6), som han har med ekskona Anna Faris (41).

Det ferske paret og seksåringen har blitt avbildet flere ganger, blant annet mens de kjøper iskrem og på vei til kirken sammen.

- De tilbringer mye tid sammen, og Katherine har møtt Jack flere ganger, forteller en kilde til People.

- Veldig skuffet

I august i fjor kom nyheten om at skuespillerparet Chris Pratt og Anna Faris skulle skilles etter åtte år som mann og kone.

- Anna og jeg er triste over å kunngjøre at vi er separert. Vi prøvde hardt lenge, og vi er veldig skuffet, delte «Passengers»-stjernen i en Facebook-post, og la til:

- Vi har fremdeles mye kjærlighet for hverandre og vil for alltid sette pris på tiden sammen. Vi har den dypeste respekt for hverandre.

Saken fortsetter nedenfor.

Duoen møttes under innspillingen av filmen «Take Me Home Tonight» i 2007, og forlovet seg året etter.

I april, åtte måneder etter bruddet, lettet Chris Pratt på sløret om hvordan det gikk med ham.

- Det suger å skille seg, men når alt kommer til alt så har vi en fantastisk sønn som har to foreldre som elsker ham veldig høyt, fortalte 39-åringen.

- Vi prøver å finne en måte å navigere alt på, og er fremdeles venner og snille med hverandre. Det er ikke ideelt, men jeg tror nok vi begge faktisk har det bedre nå, fortsatte Pratt.

VAR GIFT: Anna og Chris har sønnen Jack sammen. Foto: NTB scanpix
VAR GIFT: Anna og Chris har sønnen Jack sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Faris på sin side forklarte at hun forstod hvorfor fansen ble overrasket over skilsmissenyheten.

- Det er forståelig at folk virket så opptatt av hvor lykkelige vi var sammen. Alt jeg kan si om den saken, er at det er ekte. Vi forguder virkelig hverandre, og har mye kjærlighet til hverandre. Det tror jeg skinner gjennom, sa hun til People, og la til:

- Chris og jeg er veldig gode venner, og det tror jeg vi alltid kommer til å være.

LES OGSÅ: - Jeg er sønderknust