NYTT PAR: Rachel McAdams skal ha falt for skuespiller-kollegaen Taylor Kitsch. Foto: NTB Scanpix
NYTT PAR: Rachel McAdams skal ha falt for skuespiller-kollegaen Taylor Kitsch. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Det er seriøst mellom dem

Hete følelser skal ha oppstått mellom «True Detective»-stjernene.

SEOGHØR.NO: Skuespillerne Rachel McAdams (36) og Taylor Kitsch (34) er nå begge aktuelle i sesong to av den populære krimserien «True Detective» på HBO.

Men det er ikke bare på settet at stemningen mellom de to er god.

Paret skal nemlig ha funnet tonen privat også.

Etter at duoen ble sett på en romantisk middag på Osteria Mozza i West Hollywood for en måned siden, bekrefter nå flere kilder at de dater, melder UsWeekly.com.

Hollywood-stjernene har vært venner i en årrekke, men de kom enda nærmere hverandre under innspillingen, ifølge en kilde nær McAdams.

- Det er ganske nytt, men det er seriøst mellom dem.

Saken fortsetter under bildet.

EKS-KJÆRESTER: Både Ryan Gosling og Rachel McAdams fikk sitt store gjennombrudd da de spilte det unge kjæresteparet Noah Calhoun og Allie Hamilton i "The Notebook". De ble også kjærester i virkeligheten.
EKS-KJÆRESTER: Både Ryan Gosling og Rachel McAdams fikk sitt store gjennombrudd da de spilte det unge kjæresteparet Noah Calhoun og Allie Hamilton i "The Notebook". De ble også kjærester i virkeligheten. Vis mer

En annen kilde bekrefter også at paret har begynt å date, ifølge nettstedet.

- Jeg vet ikke om de er dypt forelsket ennå, men de snakker sammen konstant. De liker hverandre utrolig godt, og hun klarer ikke slutte å snakke om ham.

Dette er ikke første gang Rachel har funnet kjærligheten på jobb.

Etter suksessen med det romantiske dramaet «The Notebook» i 2004 ble hun kjæreste med Ryan Gosling (34). Forholdet mellom dem varte i to år. De fant også tilbake til hverandre en kort periode i 2008.

Fra 2010 til 2013 var McAdams sammen med skuespilleren Michael Sheen (47). Hete føleler oppstod mellom dem da de spilte inn Woody Allen-filmen «Midnight in Paris».

Kitsch ble på sin side nylig singel etter et forhold med fitness-instruktøren Jennifer Welch tok slutt.

FILMSTJERNE: I 2012 var Taylor Kitsch i et trekantforhold med Blake Lively og Aaron Johnson i thrilleren Savages. Foto: NTB Scanpix
FILMSTJERNE: I 2012 var Taylor Kitsch i et trekantforhold med Blake Lively og Aaron Johnson i thrilleren Savages. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Rachel McAdams og Ryan Gosling kunne ikke fordra hverandre

 

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.