- Det er sårende å bli kalt for tynn

Cheryl Fernandez-Versini snakker ut etter sjokkbildene fra «X Factor»-auditionen.

VAKTE OPPSIKT: Da Cheryl Fernandez-Versini dukket opp på «X Factor»-audition i Manchester i starten av juli, skapte hun både overskrifter og bekymring hos fansen med sin svært slanke fremtoning. Nå forteller sangstjernen at det ikke er bare hun som blir såret av kommentarene om kroppen hennes.  Foto: NTB Scanpix
VAKTE OPPSIKT: Da Cheryl Fernandez-Versini dukket opp på «X Factor»-audition i Manchester i starten av juli, skapte hun både overskrifter og bekymring hos fansen med sin svært slanke fremtoning. Nå forteller sangstjernen at det ikke er bare hun som blir såret av kommentarene om kroppen hennes. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I starten av juli begynte den britiske versjonen av «X Factor» årets auditionrunder, og da dommerne besøkte Manchester var det særlig Cheryl Fernandez-Versini (32) som vakte oppsikt.

Den vakre brunetten viste nemlig frem en svært slank figur i et sort, todelt antrekk, og flere fans uttrykte sin bekymring for sangstjernens ve og vel.

Torsdag 16. juli var det klart for en ny auditionrunde, denne gangen i London, og Cheryl var på plass sammen med Simon Cowell (55) og de ferske meddommerne Rita Ora (24) og Nick Grimshaw (30).

Ikledd en flerfarget minikjole i skinn fra motehuset Valentino, tok 32-åringen bladet fra munnen om oppstyret som de ferske bildene av henne har skapt.

- Det er ikke hyggelig å høre, men det er folk der ute som går igjennom noe av det samme som meg, og det sårer dem også, uttalte Cheryl på den røde løperen ifølge The Sun.

Saken fortsetter under bildene.

TILBAKE PÅ JOBB: En drøy uke etter at Cheryls figur fikk massiv oppmerksomhet, viste hun seg frem for fans, presse og fotografer på «X Factor»-audition i London. Der tok hun også bladet fra munnen om oppstyret.  Foto: NTB Scanpix
TILBAKE PÅ JOBB: En drøy uke etter at Cheryls figur fikk massiv oppmerksomhet, viste hun seg frem for fans, presse og fotografer på «X Factor»-audition i London. Der tok hun også bladet fra munnen om oppstyret. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hun spiser masse nå

«Call My Name»-sangeren poserte smilende, vinkende og selvsikkert på London-auditionen, der den korte, ermeløse designerkjolen viste de slanke armene og beina hennes.

Tidligere har Cheryl, som giftet seg med franske Jean-Bernard Fernandez-Versini i fjor sommer, forklart vektnedgangen sin med at hun er i sorg etter å ha mistet svigerfaren sin.

FOR ETT ÅR SIDEN: I juli 2014 virket Cheryl noe mer formfull, da hun var ute på vift i London med ektemannen Jean-Bernard Fernandez-Versini. Foto: Xposure
FOR ETT ÅR SIDEN: I juli 2014 virket Cheryl noe mer formfull, da hun var ute på vift i London med ektemannen Jean-Bernard Fernandez-Versini. Foto: Xposure Vis mer

«Du har ikke peiling på hva jeg har vært igjennom. Bare det at jeg mistet svigerfaren min nylig, og alt det som følger med. Ikke at jeg forsvarer meg selv nå eller burde trenge å gjøre det overfor noen», skal hun ha skrevet til en av Instagram-følgerne sine, ifølge Daily Mail.

Skal man tro tabloidavisen The Sun, vil fansen kunne glede seg over at Cheryls «gamle selv» er på vei tilbake.

- «X Factor» er i ferd med å gi Cheryl gnisten tilbake. Hun har spist masse i det siste og begynner å bli sterkere. Hun har vært igjennom en krevende periode, men hun er veldig glad for å være tilbake på jobb, forteller en nær venn av stjernen til avisen.

When ish gets real

Et bilde publisert av Cheryl (@cherylofficial)

På Instagram ser Cheryl Fernandez-Versini i hvert fall ut til å være i godt humør om dagen. Torsdag delte hun flere festlige innlegg på kontoen sin, deriblant et bilde der hun står og tuller backstage i London.

LES OGSÅ: Raser mot Kim Kardashians forside

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer