Tone Damli:

- Det er så vanskelig

Tone Damli åpner opp om tida som gravid med sitt andre barn.

ÅPNER OPP: Tone Damli venter sitt andre barn, en liten gutt. Nå letter hun på sløret om graviditeten så langt. Foto: Espen Solli / TV 2
ÅPNER OPP: Tone Damli venter sitt andre barn, en liten gutt. Nå letter hun på sløret om graviditeten så langt. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av juli kunne artist Tone Damli (32) avsløre at hun og samboeren Markus Foss venter en liten gutt sammen. Det gjorde hun med en video på Instagram, hvor parets seks år gamle datter Billie fortalte at hun skal bli storesøster til en gutt.

Når Se og Hør denne uka snakker med Tone Damli om hvordan svangerskapet er så langt, legger ikke sogndølen skjul på at det er ganske annerledes denne gangen.

- Jeg var i fin form sist også, men jeg er veldig hormonell denne gangen, sier hun lattermildt, og fortsetter:

- Jeg har kort lunte, blir fort sint og lei meg, men også glad. Alle følelser blir forsterket. Det er frustrerende, for jeg kjenner ikke meg selv igjen. Jeg gleder meg til det trekker seg tilbake.

Permisjon

Noen andre plager har imidlertid uteblitt for den gravide artisten så langt, men som mange andre er hun mer sliten og blir fortere andpusten enn til vanlig.

- Jeg har mange cravings også, ja. Jeg har lyst på alt du finner av sukker. Ikke sånn at jeg fråtser, men gi meg veldig gjerne en kanelbolle eller is, spøker hun.

GRAVID: Artisen Tone Damli åpner seg om hvordan graviditeten påvirker sexlysten i Iselin Guttormsens podkast «G-punktet». Vis mer

Når Se og Hør snakker med Damli er hun i full gang med prøver på «Allsang på Grensen» i Halden. Når barn nummer to snart melder sin ankomst ser hun for seg å trappe ned, men blir nok ikke å ligge på latsida av den grunn.

- Jeg skal ta permisjon, men lurer på om det blir 80 prosent. Det passer ikke for meg å bare sitte hjemme i så mange uker selv om jeg har lært fra forrige gang. Da gjorde jeg mye, og det er ikke nødvendigvis det lureste heller. Jeg skal være mest hjemme med babyen, men samtidig litt andre ting, forklarer hun, og legger til at hun er spent på hverdagen med to barn.

- Jeg vet jo hva jeg går til når vi nå får et lite barn, men jeg har aldri hatt to før. Jeg regner med at man får hendene fulle, vet det er slitsomt, men gleder meg veldig. Det blir hyggelig og utmattende, fortsetter hun.

Navnevalg

Som nevnt skal Damlis datter Billie få en lillebror. Artisten legger ikke skjul på at hun gleder seg til å få en av hvert kjønn.

- En liten gutt blir veldig spennende. Jeg har mange nevøer, så sånn sett kjennskap til det. Vi vet ikke hvordan det blir for oss og det er vanskelig å forberede seg, men det blir stas uansett.

- Har dere bestemt dere for noe navn på den lille?

KJENTE HVERANDRE LENGE: Tone Damli er aktuell som programleder for «Love Island», og i den anledning forteller hun om hvordan hun falt for kjæresten Markus Foss. De to kjente hverandre i mange år før de ble sammen. Video: Marie Røssland Vis mer

- Jeg tenker på navn hele tida, det er så vanskelig. Vi har ikke landet på noe, og det er mulig vi ikke klarer det før han kommer ut. Vi skal jo bli enige også, svarer hun.

På Instagram har «Butterflies»-stjerna fått over 1500 kommentarer med forslag på babynavn. Damli er ikke fremmed for at de plutselig velger et navn fra tipsene som har kommet inn.

Skolestart

Å bli foreldre er noe av det største, om ikke det aller største, man gjør i livet. For familien Damli-Foss er det likevel noe annet stort som også skjer denne høsten.

Lille Billie skal nemlig begynne på skolen, og både mora og dattera er spente, kan 32-åringen fortelle.

- Det blir årets høydepunkt i tillegg til fødsel.

- Gleder Billie seg til å begynne på skolen?

FØLSOM LÅT: Tone Damli har gitt ut låta «If I Can't Have You», der hun synger om kjærlighetssorg. Vis mer

- Det er ikke en selvfølge at barn gleder seg, men det virker som Billie gjør det. Vi har snakket så mye om det siste halvåret at nå må det skje snart. Men det er litt skummelt.

Før skolestart og baby skal familien nyte litt mer av sommeren, og reiser blant annet til Sogndal den kommende uka.

LES OGSÅ: Derfor uteble datteren fra bildet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer