Tom Parker:

- Det er så vanskelig å tenke på framtiden

Boyband-stjernen åpner opp om kreften.

VANSKELIG: Tom Parker åpner seg om kreften i ny dokumentar. Her med kona Kelsey. Foto: Ken McKay/ITV/Shutterstock/NTB
VANSKELIG: Tom Parker åpner seg om kreften i ny dokumentar. Her med kona Kelsey. Foto: Ken McKay/ITV/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For akkurat ett år siden ble det kjent at The Wanted-stjernen Tom Parker (33) hadde fått hjernesvulst. Det fortalte han selv på Instagram.

«Vi er helt knust, men vi kommer til å kjempe mot dette helt til siste slutt. Vi vil ikke ha tristheten deres, vi vil bare ha kjærlighet og positivet. Sammen skal vi sette søkelyset på denne grusomme sykdommen, og vi kikker på alle mulige behandlinger», fortalte han.

Artisten lider av krefttypen glioblastom, som er en alvorlig diagnose med svært dårlige prognoser. Da han fortalte om kreftdiagnosen var det sannsynlig at han ville dø innen et år. Selv ønsket han ikke å få en prognose av legene, slik at han ville telt ned dager i stedet for å leve livet.

Bekymret for framtiden

Kampen hans mot kreften har nå blitt dokumentar. I «Inside My Head» åpner Parker og kona Kelsey på godt og vondt om hverdagen med kreftdiagnosen.

DØDE: Den populære TikTokeren Kassidy Pierson tapte kampen mot kreften etter at hun ble diagnostisert for seks år siden. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Ekteparet kan blant annet dele gladnyheten om at svulsten har krympet, men det er fortsatt beintøft å takle diagnosen.

- Jeg vil ikke at folk skal behandle meg annerledes bare fordi jeg har noe, jeg tror at jeg alltid tenker på det, sier han i dokumentaren.

33-åringen bryter sammen når han snakker om hva framtiden kan bringe.

- Jeg føler at jeg er mye sterkere nå, men det er så vanskelig å tenke på framtida. Skjønner du hva jeg mer? Jeg vet helt ærlig ikke hva som venter lenger, sier artisten gråtkvalt.

- Jeg tror ikke du vet hvordan du føler rundt døden før du møter den ansikt til ansikt. Kommer jeg til å dø? Det er det viktigste spørsmålet. Jeg vil være her, og være den beste versjonen jeg kan, sier han videre.

VIL UTVIDE FAMILIEN: Tom og Kelsey Parker ønsker seg et barn til. Foto: Ken McKay/ITV/NTB
VIL UTVIDE FAMILIEN: Tom og Kelsey Parker ønsker seg et barn til. Foto: Ken McKay/ITV/NTB Vis mer

Ønsker flere barn

Kona Kelsey forklarer at de siste tre månedene har vært grusomme for familien, og at det har vært vanskelig å se ektemannen håndtere sykdommen.

De har to barn sammen, yngstemann Bohdi ble født i november, rett etter kreftdiagnosen ble stilt. De har også datteren Aurelia Rose (2). Nylig avslørte de til The Morning at de ønsker seg et barn til, ifølge Metro.

Det irsk-britiske boybandet The Wanted gjorde stor suksess da de for ti år siden ga ut sin første singel og sitt første album. Singelen nådde førsteplassen i Storbritannia, mens albumet kom på en fjerdeplass.

De fem medlemmene var aktive fram til 2014, da prosjektet ble lagt på is.

Parker er blant dem som har gjort solid solokarriere i ettertid. Han har siden jobbet som DJ, vært realitydeltaker og har spilt selveste Danny i en nasjonal oppsetning av «Grease».

LES OGSÅ: Kjersti Holmen bisatt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer