Sophie Elise:

- Det er så ubehagelig

Sophie Elise vurderer å flytte etter plaging hjemme.

BLIR PLAGET HJEMME: Sophie Elise forteller at hun blir plaget hjemme i leiligheten sin i et nytt blogginnlegg. Foto: NTB Scanpix.
BLIR PLAGET HJEMME: Sophie Elise forteller at hun blir plaget hjemme i leiligheten sin i et nytt blogginnlegg. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Sophie Elise Isachsen (22) er en av Norges mest profilerte bloggere, og har vunnet en rekke priser for sine personlige innlegg om blant annet miljø, dyrevelferd, feminisme, skjønnhetspress og egen legning.

Sist måned stakk hun av med prisene «Årets blogger» og «Årets bloggbusiness» under Vixen Blog Awards, og i november kunne hun også smykke seg med «Årets blogger»-tittelen , for andre år på rad, under Se og Hørs Kjendisgalla.

Men all oppmerksomheten Harstad-jenta får er ikke bare av det positive slaget.

Mandag avslører nemlig Sophie Elise i blogginnlegget «Det er så ubehagelig», at hun vurderer å flytte fordi hun blir plaget så mye der hun bor.

«Jeg tuller ikke når jeg sier at det minst fem ganger i uken er mennesker utenfor som enten roper på meg, roper stygge ting til meg, kaster ting på vinduet (la oss ikke glemme han som prøvde å klatre inn vinduet), tar i dørhåndtaket mitt om de skal på besøk til noen av naboene eller legger ting i postkassen min (og hvordan de får til det må jo gudene vite)», skriver hun.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ SCENEN: Sophie Elise ble rørt til tårene da hun mottok prisen som Årets blogger under Vixen Awards i januar. Foto: NTB Scanpix.
PÅ SCENEN: Sophie Elise ble rørt til tårene da hun mottok prisen som Årets blogger under Vixen Awards i januar. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Toppbloggeren, som aldri har avslørt hvor leiligheten hennes ligger i Oslo, sier at hun kjøpte boligen «i et litt "privat" område hvor det ikke skjer så mye og stort sett er gamle mennesker eller familier», uten at det har hjulpet betydelig.

Selvom 22-åringen håper å kunne bli værende i leiligheten sin, så kikker hun nå på nye boliger og skal på flere visninger neste uke.

Sophie Elise Isachsen er for tiden syk og ikke tilgjengelig for kommentar, sier manageren hennes Marte Schei til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Paradise-Iselin har funnet kjærligheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer