- Det er så tungt å komme seg opp om morgenen

Britney Spears har ikke trent på to uker.

ELSKER SJOKOLADE: Superstjernen spiser i motsetning til mange andre Hollywood-stjerner søtsaker når hun har lyst på det. Foto: All Over Press
ELSKER SJOKOLADE: Superstjernen spiser i motsetning til mange andre Hollywood-stjerner søtsaker når hun har lyst på det. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Superstjernen Britney Spears hater å trene. Det sier hun til bladet Stylist ifølge nettstedet ShowbizSpy.com.

Den populære sangeren holder for tiden på med promoteringen av albumet «Femme Fatale», men merker samtidig at livet i rampelyset har begynt å tære på henne.

- Det er så tungt å komme seg opp om morgenen og komme seg på trening. Nå har jeg ikke fått trent på omtrent to uker. Det er så vanskelig å bli motivert, men når jeg har fått det unnagjort, føler jeg at jeg har erobret hele verden, forteller Spears.

Britney forteller at hun ikke har noen problemer med å nyte det hun har lyst på, i motsetning til mange andre stjerner.

- Jeg elsker sjokoladen Scores, som har karamell i midten, og iblant koser jeg med med en Snickers om jeg er sulten. M&Ms er også veldig godt. Og sjokoladen Twix, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Spilte inn sexscene med kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer