HÅPER PÅ DET BESTE: - Jeg håper inderlig at det har gått bra med henne og familien, sier Andreassen til Dagbladet. Foto: Fotograf Tor Lindseth
HÅPER PÅ DET BESTE: - Jeg håper inderlig at det har gått bra med henne og familien, sier Andreassen til Dagbladet. Foto: Fotograf Tor LindsethVis mer

- Det er så tragisk

Elisabeth Andreassen frykter for fadderbarnets liv.

SEHER.NO: Elisabeth Andreassen er én av mange nordmenn som nå frykter for livet til fadderbarnet sitt på Haiti, etter at jordskjelvet rammet tirsdag.

Andreassen er fadder til 15 år gamle Pfania, som befinner seg i området nord for Port-au-Prince, og vet ikke hvorvidt fadderbarnet fortsatt lever eller ikke, skriver Dagbladet.

- Jeg håper inderlig at det har gått bra med henne og familien. Det er så tragisk hvis de mister det lille de har av trygghet, sier hun til Dagbladet.

Artisten har aldri møtt fadderbarnet sitt personlig, men har brevvekslet, sendt henne gaver og og fått bilder av henne. 


Myndighetene på Haiti frykter at så mange som 100.000 liv skal ha gått tapt i jordskjelvet. Andreassen skal ha vært i kontakt med organisasjonen Plan Norge, men foreløping vet hun ikke om Pfania overlevde katastrofen eller ikke.

- Det er ikke så mye jeg får gjort annet enn å innhente informasjon og følge med på det, sier artisten.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Besvimte i Rybak-kaos!