Tarjei Bø og Gita Simonsen forlovet:

- Det er så stas

Skiskytter Tarjei Bø og kjæresten tar forholdet et stort steg videre.

NYFORLOVET: Skiskytter Tarjei Bø og kjæresten, radio- og TV-profil Gita Simonsen. Her på P3 Gull i 2017, ikke lenge etter at forholdet ble kjent. Foto: Mariam Butt / NTB
NYFORLOVET: Skiskytter Tarjei Bø og kjæresten, radio- og TV-profil Gita Simonsen. Her på P3 Gull i 2017, ikke lenge etter at forholdet ble kjent. Foto: Mariam Butt / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag ettermiddag kan skiskytterstjernen Tarjei Bø (33) dele den hyggelige nyheten om at han har fridd til kjæresten Gita Simonsen.

Det bekrefter han selv på Instagram, hvor paret viser fram ringen og 33-åringen skriver:

«Det beste jeg har i livet blei plutselig enda bedre»

Simonsen har delt det samme bildet med sine følgere: «1000 ganger ja til livets mann».

- Det er så stas! Vi er veldig lykkelige begge to og skal nyte nyforlovelsen framover, sier Simonsen til Se og Hør.

FORLOVET: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug vant Love Island i 2018. Nå har de forlovet seg. Video: Rød Løper / Privat. Vis mer

Røpet forholdet

Det er snart fire år siden Bø kunne avsløre at han hadde funnet lykken med radio- og TV-profilen. Selv om han var forholdsvis ordknapp om forholdet, delte Simonsen et bilde i sosiale medier, hvor hun skrev at skiskytteren var godkjent av moren.

Samme dag snakket Simonsen om sin nye kjæreste under «P3morgen»-sendingen, og avslørte at han allerede hadde fått møte moren hennes.

Bare kort tid før forholdet ble kjent, delte Bø et mystisk bilde av to skygger som stod tett sammen på sin Instagram-profil - uten å skrive hvem som var avbildet.

Gita Simonsen har nylig vært å se som reporter for Discovery under sommer-OL i Tokyo.

LES OGSÅ: Jenna Dewan røper detaljer om bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer