Sara Emilie Tandberg:

- Det er så mye tabubelagt

Influenseren deler ufiltrerte bilder av tiden som nybakt mor.

ÆRLIG: Tandberg er opptatt av å vise følgerne sine livet bak fasaden. Foto: Skjermdump / Instagram
ÆRLIG: Tandberg er opptatt av å vise følgerne sine livet bak fasaden. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For en snau uke siden kom nyheten om at influenser Sara Emilie Tandberg (30) hadde blitt trebarnsmor. I et innlegg på Instagram delte hun med sine 390 000 følgere at sønnen Luke hadde ankommet.

«Med 3340 gram lykke er livet vårt ett hakk rikere», er blant det hun skrev.

I ettertid har Tandberg vært opptatt av å gi følgerne innblikk i hvordan livet som nybakt trebarnsmor egentlig er. Det viser seg at det ikke bare består av babykos og barnesang.

- Tabubelagt

I en rekke innlegg har 30-åringen sluppet følgerne inn bak fasaden. Hun har delt historien om den kompliserte fødselen, samt bilder av seg selv i undertøy med et stort truseinnlegg.

Overfor Se og Hør forteller hun at det alltid har vært viktig for henne å vise livet slik det faktisk er, og at det ikke har endret seg selv om hun nettopp har født.

- Det var grunnen til at jeg begynte å dele i utgangspunktet. Som nybakt mamma er det lett å kjenne på mange vonde følelser og det er så mye tabubelagt som man ikke snakker høyt om, som burde vært mye mer i fokus, bedyrer den ferske trebarnsmoren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer