Meghan Markle:

- Det er så mye offentligheten ikke vet

Meghan Markles fans raser over halvsøsterens siste uttalelser.

RASER: Fansen raser etter at Meghan Markles halvsøster har skrevet bok om skuespillerens forhold til prins Harry. Foto: Shutterstock
RASER: Fansen raser etter at Meghan Markles halvsøster har skrevet bok om skuespillerens forhold til prins Harry. Foto: Shutterstock Vis mer

(Se og Hør): Forholdet mellom britiske prins Harry (33) og den amerikanske skuespilleren Meghan Markle (36) er på alles lepper for tiden, og ryktene rundt en kommende forlovelse florerer.

Nå er det imidlertid en annen som prøver å stjele oppmerksomheten fra den 36 år gamle skuespilleren.

Hennes halvsøster Samantha Markle, avslører nemlig i et nytt intervju med Good Morning Britain at hun og hennes berømte søster ikke har et anstrengt forhold, som tidligere omtalt, ifølge People.

Saken fortsetter under bildene.

FORELSKET: Meghan og prins Harry var ikke redde for å vise sine følelser for hverandre da de viste seg sammen offentlig for første gang i september. Foto: Shutterstock
FORELSKET: Meghan og prins Harry var ikke redde for å vise sine følelser for hverandre da de viste seg sammen offentlig for første gang i september. Foto: Shutterstock Vis mer
MED MAMMA: Meghan sammen med sin mor Doria Radlan under Invictus Games i Toronto i september. Foto: Reuters
MED MAMMA: Meghan sammen med sin mor Doria Radlan under Invictus Games i Toronto i september. Foto: Reuters Vis mer

Samantha lovpriser heller Meghan og forklarer at det britiske folket vil bli overrasket over 36-åringen.

- Det er så mye offentligheten ikke vet. De vil bli overrasket over hvor snill og nydelig hun er.

Til tross for at Samantha, som er datteren til Meghans far Tom Markle, benekter at hun og Meghan har et vanskelig forhold, har en kilde nær 36-åringen nylig forklart overfor People at de ikke har hatt kontakt på over et tiår.

Raser på Twitter

Når Samantha nå kommer med boken «The Diary of Princess Pushy’s Sister» som tilsynelatende er om halvsøsterens forhold til den britiske prinsen, raser fansen på «Suits»-stjernens vegne. Flere hevder nemlig at hun ønsker å bruke Meghans rolle til å tjene seg rik og skaffe et navn for seg selv.

Dette får 36-åringens fans til å se rødt på Twitter, ifølge Daily Star.

STJELER ET KYSS: 21 år gamle Victoria McRae har fridd til prins Harry to ganger tidligere. På det tredje forsøket lurte hun til seg et lite kyss. Video: 9NEWS Vis mer Vis mer

- For en vits. Meghan Markles søster prøver å komme seg på den kongelige gjestelisten, skriver en, mens en annen trekker frem tidspunktet som svært mistenkelig.

Samantha forklarer nemlig at hun håper på å bli invitert i et eventuelt bryllup, men at hun ikke vet om hun blir det. Flere fans syns derfor det er spesielt at hun skal ha et så godt forhold til Meghan som hun gir uttrykk for – om det er usikkert om hun blir invitert eller ikke.

«- Jeg tror det britiske folket og verden vil bli overrasket.» Samantha Markle

- Passer ikke inn

Samantas lovord om at Meghan vil passe godt inn i den britiske kongefamilien kommer som en overraskelse, etter at hun i fjor uttalte til den britiske avisen The Sun at Meghan ikke egner seg som medlem av den.

- Hun er drevet av å klatre oppover den sosiale rangstigen. Hun har drømt om å bli en prinsesse siden hun var en liten jente.

- Hun har alltid likt Harry fordi hun er svak for rødhårete gutter, fortsatte hun.

Samantha hevdet halvsøsteren endret seg etter sitt gjennombrudd i Hollywood.

- Hun er en veldig egoistisk kvinne. Jeg tror familien hans vil bil forferdet.

Utsatt for hets

At den amerikanske skuespilleren har blitt utsatt for mye hets etter at hun ble koblet til prins Harry er ingen hemmelighet. Det la også det britiske hoffet til grunne da de bekreftet forholdet mellom de to turtelduene.

PÅ REISEFOT: Meghan blir stadig observert på reise mens hun sjonglerer livet som ettertraktet skuespiller og kjæresten til den britiske prinsen. Foto: Splash News
PÅ REISEFOT: Meghan blir stadig observert på reise mens hun sjonglerer livet som ettertraktet skuespiller og kjæresten til den britiske prinsen. Foto: Splash News Vis mer

- Kjæresten hans, Meghan Markle, har vært utsatt for hets og trakassering, er noe av det de skrev i uttalelsen som fortsatte følgende:

- Prins Harry er bekymret for Meghan Markles sikkerhet og er dypt skuffet over at han ikke kunne beskytte henne. Det er ikke riktig at miss Markle etter noen måneders forhold til ham skal bli utsatt for en slik stormfull situasjon. Han vet at folk vil si at: «det er prisen å betale», og: «det er spillereglene». Han er uenig med dem. Det er ikke et spill – det er livet hans og hennes, skrev hoffet, ifølge The Telegraph.

LES OGSÅ: Får kjærlighetsråd fra uventet hold