- Det er så mange amøber som skriver

Jakten-bonden Åge André Brømnes slår tilbake mot mobberne.

HETSES: Den kristne «Jakten på kjærligheten»-bonden Åge André Brømnes må tåle mye hets for sin kristne tro. Foto: TV 2
HETSES: Den kristne «Jakten på kjærligheten»-bonden Åge André Brømnes må tåle mye hets for sin kristne tro. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den kristne «Jakten på kjærligheten»-bonden Åge André Brømnes (27) har fått mye oppmerksomhet etter at han fortalte at han sier nei til sex før ekteskapet, og at han har vært singel siden han var 17 år. Det har utløst en flom at hets på ulike debattforum på nettet, ifølge Her og Nå.,

«Ville dere giftet dere med en som aldri har hatt sex, og vært singel i mange år? Og attpåtil vente med sex til en var gift?,» skrives det på ett debattforum, mens andre utfall mot bonden skal være langt krassere. Selv bryr han seg ikke om mobbingen. 

- Det er ikke noe jeg gidder å bruke tiden min på, rett og slett. Det er så mange amøber der ute, som sitter og skriver så mye forskjellig, at jeg ikke har behov for å følge med på alt som blir skrevet og sagt, sier Åge André Brømnes til Her og Nå.


Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 

LES OGSÅ: - Jeg følte meg tråkket på

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer