Zoë Kravitz:

- Det er så komplekst

Letter på sløret om skilsmissen.

OVER: Ekteskapet mellom Karl Glusman og Zoë Kravitz holdt bare i halvannet år. Foto: Splash News and Pictures Los Angeles/NTB
OVER: Ekteskapet mellom Karl Glusman og Zoë Kravitz holdt bare i halvannet år. Foto: Splash News and Pictures Los Angeles/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av januar kom nyheten om at «Big Little Lies»-stjernen Zoë Kravitz (32) og skuespillerkollega Karl Glusman (33) hadde gått fra hverandre etter bare 18 måneder som ektepar.

Datteren til rockeren Lenny Kravitz (57) søkte om skilsmisse fra Glusman lille julaften i fjor, skrev People den gang.

Årsaken til bruddet ble derimot ikke kjent.

«Delte følelser»

Nå åpner imidlertid Kravitz seg om hvordan «den triste, men vakre tiden» i etterkant har vært.

I tillegg til skuespillerkarrieren, har 32-åringen også tjent gode penger som modell og artist. På sitt kommende soloalbum jobbet hun med musikkprodusenten Jack Antonoff (37), et prosjekt hun avslører hjalp henne å komme seg gjennom skilsmissen.

SKILLES: Det var duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der fortalte Kim Kardashian hvorfor hun ville skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

I et intervju med magasinet Another kaller sangfuglen samarbeidet med Antonoff som «veldig terapeutisk» og forteller at den nye musikken handler om kjærlighet og tap, ifølge People.

- Jeg giftet meg. Jeg skilte meg. Separasjoner og samlivsbrudd er triste ting, men også vakre, forteller hun, og fortsetter:

- Det er delte følelser, begynnelsen og slutten. Det er så komplekst, tidsrommet mellom å ha et knust hjerte og sorgen over å ha mistet noe, og det å være spent på hva som venter deg.

BRUDD: Sophie Elise bekrefter at det er slutt mellom henne og kjæresten Kasper. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Kravitz og Glusman traff hverandre for første gang gjennom en felles kamerat på en bar i 2016, og kort tid etterpå begynte de å date. Tre år senere giftet de seg i Kravitz' fars hjem i Paris.

- Jeg elsker at vi ikke møtte hverandre gjennom en app eller på et filmsett. En kompis av meg visste at jeg ønsket å møte noen, men ikke fordi jeg ville ha et forhold. Jeg var egentlig bare ute etter sex for å være helt ærlig, og så introduserte han meg for Karl, fortalte hun til Vogue i 2019, ifølge E! News.

Forelsket igjen?

Etter bruddet med Glusman har Kravitz blitt koblet til «Magic Mike»-stjernen Channing Tatum (41).

I slutten av august ble duoen fotografert på sykkeltur sammen. På et av bildene så man Kravitz sitte bakpå sykkelen, mens hun holdt armene rundt Tatum. De har også blitt observert sammen på det som kunne se ut som en kaffe-date.

BRUDDRYKTENE: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl snakker om bruddryktene. Reporter: Sofie Losen Video: Steffen Pettersen Vis mer

Selv om de har tilbrakt mye tid sammen i anledning Kravitz kommende film «Pussy Island» satte bildene raskt fart på romanseryktene.

- De er mye sammen og har det veldig gøy. De er mer enn nære venner og kolleger. Forholdet deres har vokst til mye mer, fortalte kilder til E! News i sommer.

I midten av september ble paret også «tatt på fersken» da de forlot Met-gallaen sammen for så å dra videre til etterfesten.

Her skal de to «ikke ha klart å holde fingrene borte fra hverandre», ifølge en kilde People snakket med.

LES OGSÅ: Derfor sier de ikke «elsker deg»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer