Trine og Trude fra «Sommerhytta» om singellivet:

- Det er så deilig!

«Sommerhytta»-tvillingene legger ikke skjul på at de elsker å være alene.

FRI OG FRANK: Trine og Trude Rishaug Lium, kjent som tvillingene fra «Sommerhytta», nyter singellivet, og røper hvilke TV-konsepter de kunne tenke seg å være med på. Video: Rød løper / Reporter: Sofie Losen / Kamera: Kristian Ridder-Nielsen / Klipp: Christian Fjermeros Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Til seernes store fortvilelse er TV-favoritten «Sommerhytta» over for denne gang. I programmet konkurrerer fire deltakerpar om å bygge den fineste hytta, hvor vinnerne faktisk får beholde den de har bygd. De resterende hyttene blir lagt ut for salg.

Tvillingene Trine og Trude Rishaug Lium (41) ble raskt store favoritter, og selv om det ikke ble noen hytte på dem, så vant de i alle fall seernes hjerter. Og nylig tok Se og Hør turen til Gjøvik for å ta en prat med tvillingparet.

- Tiden etter «Sommerhytta» har vært litt hektisk, mye forespørsler og mange som var nysgjerrige, forteller Trine, mens søsteren legger til:

SØSKENKJÆRLIGHET: Det er ingen tvil om at tvillingene har et nært forhold til hverandre. Foto: Kristian Ridder-Nielsen/ Dagbladet
SØSKENKJÆRLIGHET: Det er ingen tvil om at tvillingene har et nært forhold til hverandre. Foto: Kristian Ridder-Nielsen/ Dagbladet Vis mer

- Vi ble stoppet på gata og hørte heiarop, folk var veldig engasjerte.

Begge to synes det er veldig koselig når folk kommer bort, og legger ikke skjul på at de trives med oppmerksomheten.

- Vi har hatt mange fans der ute, og det er superhyggelig. Skikkelig stas.

VANT: Etter ti lange og intense uker på «Sommerhytta« er vinnerne endelig kåret. Video: TV 2 Vis mer

- Lever livet

Selv om programmet rullet over skjermen i vår, foregikk innspillingen for over ett år siden. Siden da har det skjedd mye. Trine har fått sitt første barnebarn, og blitt singel igjen. Trude på sin side har vært singel lenge.

- Det å bli singel er helt nydelig. Altså, jeg syns det er så deilig å bare være meg selv, utbryter Trine, og presiserer:

- Jeg har ikke noe negativt å si om noen ekser eller noe sånt altså, ikke noe sånn i det hele tatt, men fy flate jeg lever livet nå.

FORBEREDELSER: Trine og Trude gjør siste forberedelser før de skal konkurrere i å sette opp et IKEA-nattbord. Foto: Kristian Ridder-Nielsen/ Dagbladet
FORBEREDELSER: Trine og Trude gjør siste forberedelser før de skal konkurrere i å sette opp et IKEA-nattbord. Foto: Kristian Ridder-Nielsen/ Dagbladet Vis mer

Videre forteller hun ivrig at å nyte livet er det viktigste nå. Det er hennes tur, og «det er jaggu meg fortjent», ifølge henne selv.

Trude, som jo også er singel, er helt enig med søsteren. Og hvordan de lever singellivet? Der er det klar tale fra begge to.

- Vi gjør som vi vil og det er ingenting som kan stoppe oss.

Høy, mørk og skjegg?

Trine og Trude forteller at «Sommerhytta»-deltakelsen satte fart på innboksen og at de jevnlig mottar frierbrev. Både fysiske, håndskrevne brev og 2021-versjonen - nemlig SMS.

TILBAKE: Fjorårets vinnere Levi Try og Øyunn Krogh er tilbake på «Sommerhytta», og dette sier de om deltakerene. Video TV 2 Vis mer

- Det står mye rart, jeg tror ikke alt egner seg å si, ler Trude.

- De sender bilder av seg selv, også spør de gjerne om en kaffedate, en tur på byen eller noe slikt.

SINGLE: Både Trude og Trine stortrives med singeltilværelsen. Foto: Kristian Ridder-Nielsen/ Dagbladet
SINGLE: Både Trude og Trine stortrives med singeltilværelsen. Foto: Kristian Ridder-Nielsen/ Dagbladet Vis mer

Tvillingene sier at de ikke har svart på noen av henvendelsene enda, men understreker at de fleste er veldig snille og hyggelige.

- Man blir jo litt smigret. Men når man ikke er helt klar for et forhold nå, så kanskje man bare skal legge det bort litt og eventuelt ta det fram ved en senere anledning, sier Trude lurt.

Og om de skulle ombestemme seg, og ta en ekstra titt på de frierbrevene, er de klare på hva det er de ser etter i en partner:

- Snill, elske unger og familielivet, glad i å reise, sier Trine, mens Trude legger raskt til:

HANDYWOMEN: Trine og Trude fikk vist frem sine oppussings-ferdigheter da de deltok på årets sesong av «Sommerhytta». Foto: Kristian Ridder-Nielsen/ Dagbladet
HANDYWOMEN: Trine og Trude fikk vist frem sine oppussings-ferdigheter da de deltok på årets sesong av «Sommerhytta». Foto: Kristian Ridder-Nielsen/ Dagbladet Vis mer

- Høy, mørk og skjegg, eller?, noe som åpenbart er kvaliteter hun selv setter pris på.

Tvillingsøstrene stortrives altså som single, og er ikke på utkikk etter kjærester med det første. Samtidig er de åpne for at «Prince Charming» plutselig kan stå på døra. Er det i tillegg en barsking, er han godt på vei.

- Trude elsker det, så MC-duder … hun er klar, avslutter Trine mens hun ler mot søsteren.

LES OGSÅ: Dette skjer med spleisen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer