TAKKNEMLIG: Tusen, tusen takk til alle som stemte på meg, sa Didrik Solli-Tangen til Seher.no Foto: Per Ervland/Aller Internett
TAKKNEMLIG: Tusen, tusen takk til alle som stemte på meg, sa Didrik Solli-Tangen til Seher.no Foto: Per Ervland/Aller InternettVis mer

- Det er så deilig, så deilig

Didrik er overlykkelig over delfinalens resultat.

Se videointervju nederst i saken


SEHER.NO:  Hele familien til Solli-Tangen var tilstede i salen når hjemmefavoritten opptrådde i Skien i lørdagens delfinale.

- Det er så deilig, det er så deilig. Jeg kan ikke få sagt det nok! Det var som om tusen lodd slapp meg og jeg føk rett til himmels,forteller Solli-Tangen til Seher.no etter at det ble klart at han fikk finalebillet til Oslo Spektrum.

Låten''My heart is yours'' gikk rett hjem, og Porsgrunn-gutten skal sammen med A1 kjempe om seieren i den norske MGP-finalen.

Solli-Tangen innrømmer at det var spesielt å innfri favoritt-stempelet i Grenland.

- Det var deilig å synge i Skien som er en by jeg liker meg veldig godt i. Og publikummet var helt fantastisk, sier han.Tusen takk!

Til de som stemte på Didrik har han dette å å si.

- Tusen, tusen hjertelig takk til alle som stemte på meg!

Didrik Solli-Tangen har fått mye medieomtale for sin tause PR-strategi foran kveldens delfinale. Og Seher.no fikk soim eneste medie et kort intervju med ham i Skien.

Nå sier han at han vil stille mer opp for pressen. 

-Ja,  nå skal jeg stille opp, slik at dere får noe å skrive om, sier Solli-Tangen til Seher.noFlere sjanser

Fra før har Maria Haukaas Storeng, Keep of Kalessin, Alexander Stenerud og Maria Arredondo sikret seg en plass i den norske finalen. De får følge av Didrik Solli-Tangen og A1.

Til Sistesjansen går Mira Craig og Karoline Garfjell fra lørdagens delfinale. Her møter de Gaute Ormåsen, Bjørn Johan Muri, Venke Knutsson og Heine Totland, som allerede er klare for å kjempe om de siste finaleplassene.


Mandag blir det i tilegg kunngjort to andre artister som vil få en ekstra mulighet til å kjempe om finaleplass. Dette er de to beste femteplassene gjennom de tre delfinalene.[obj:media:8317]

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

 

LES OGSÅ: Det er bare sært og dumt