Emilie Skolmen:

- Det er så absurd

Emilie Skolmen letter på sløret om graviditeten.

GRAVID: Emilie Skolmen delte nylig nyheten om at hun og samboeren venter barn. Foto: Helene Kjærgaard/TV 2
GRAVID: Emilie Skolmen delte nylig nyheten om at hun og samboeren venter barn. Foto: Helene Kjærgaard/TV 2 Vis mer
Publisert

For en drøy måned siden ble det kjent at skuespiller og komiker Emilie Skolmen (28) og samboeren, Henrik Aspeflaten, venter barn.

28-åringen har blitt et kjent fjes gjennom sine opptredener i humorserier som «Basic Bitch», «Hvite gutter» og «Otto har fått nok».

Nyheten om graviditeten delte hun selv gjennom bildedelingstjenesten Instagram:

Bildene hun la ut viste henne selv, med hånda på en voksende mage. Under innlegget skrev hun:

«Sommer på hell og en liiiten søtnos i magen».

NY SESONG: Skuespiller Emilie Skolmen forteller oss om den nye sesongen av «Basic Bitch». Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Trodde babyspark var tarmgasser

Denne uka var Skolmen gjest i Katarina Flatland (32) og Harald Doblougs (32) podkast, «Åpen journal», og det var der hun åpnet opp om det å være gravid.

- Jeg synes det er helt fantastisk (å være gravid journ.anm.), sier skuespilleren, og legger til:

- Det er bare så absurd å ha et menneske inni magen, det er liksom enda mer absurd enn jeg kunne sett for meg. Jeg skvetter litt hver gang jeg ser meg selv i speilet. Så det er utrolig absurd, men helt nydelig.

På spørsmål fra Flatland om hun har kjent babyen sparke enda, svarer 28-åringen at det har hun og at hun synes det er veldig koselig.

PROVOSERENDE: Emilie Skolmen har gjort mye forskjellig på TV-skjermen til tross for sin unge alder - deriblant hisset på seg kunder på Rema 1000. Video: Rød Løper/TV 2 Sumo Vis mer

- Jeg har morkaka på framsiden, så det har tatt litt lengre tid. Og på starten så føltes det bare ut som at jeg hadde mye tarmgasser, så det tok en liten stund før jeg skjønte at det var spark, forklarer den kommende mora.

«Basic Bitch»-skuespillerens baby fødes inn en ganske celeber familie. 28-åringen er nemlig datter av Tine Skolmen (54), niese av Christian Skolmen (50) og barnebarn av avdøde Jon Skolmen (78) - som alle tre er kjente skuespillere og programledere.

Seilte over Atlanterhavet

Denne høsten er skuespilleren aktuell i en ny realityserie på Discovery+ - «Over Atlanteren». I serien får seerne følge Skolmen, og fem andre norske kjendiser, på seiltur over Atlanterhavet.

Resten av gjengen består av Trond Fausa Aurvåg, Jon Øigarden, Amanda Delara, Lars-Lillo Stenberg og Lise Finckenhagen. Ingen av kjendisene skal ha noe særlig med seilerfaring fra før.

UTLEVERING: «Kongen Befaler» er tilbake på skjermen, og nå med en helt ny gjeng som skal få bryne seg på rare oppgaver. Trond Fausa Aurvåg leverer fra første sekund. Reporter: Thea Hope. Video: Maria Hansen/Discovery+/Rød Løper Vis mer

Innspillingen av TV-serien foregikk i april, noe som er knappe fire måneder før 28-åringen delte babynyheten. Da det ble kjent slo Dagbladet på tråden til den kommende mora, og ved spørsmål om TV-profilen var gravid da de la ut på den skumle ferden, svarte hun følgende:

«Jeg var heldigvis ikke gravid på båten. Fikk skvist inn en liten tur over Atlanteren først, hehe».

LES OGSÅ: Slår tilbake: - Alle har det

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer