- Det er rusavhengighet på begge sider i familien

Hollywood-stjernen har sett liv blitt ødelagt av narkotika på nært hold.

SEXY ROLLE: I filmen «Spring Breakers» fra 2012 spilte Ashley Benson (t.v) sammen med Selena Gomez, Vanessa Hudgens og Rachel Korine.  Foto: SF Norge
SEXY ROLLE: I filmen «Spring Breakers» fra 2012 spilte Ashley Benson (t.v) sammen med Selena Gomez, Vanessa Hudgens og Rachel Korine. Foto: SF Norge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Ashley Benson (24)  tar sterk avstand til rusmidler etter å ha opplevd vonde ting i nær familie.

«Pretty Little Liars»-stjernen sier hun aldri kommer til å bli fristet til å eksperimentere med dop og risikere sin egen helse - fordi hun har sett hvor tragiske utfall det kan få.

- Det er både narkotika- og alkoholavhengighet på begge sider i familien min, så jeg har sett liv bli ødelagt og mennesker sendt i fengsel, forteller hun til Cosmopolitan, ifølge Contactmusic.com.

- Hvis man først begynner å bruke stoff kan man bli avhengig, så jeg vil aldri prøve noe som helst. Det er lett å havne i en ond sirkel. Og når det allerede er i familien din, så ser man hvor lite glamorøst det er. Jeg vil aldri gi opp kontrollen på min egen kropp, sier Benson.

24-åringen slo først gjennom som Abigail Deveraux i såpeserien «Days of Our Lives». Deretter fikk hun rollen som Mia Torcoletti i «Eastwick», og har siden 2010 vært aktuell i TV-serien «Pretty Little Liars».

 

 

LES OGSÅ: - Alkohol og kokain ødela meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer