- Det er risikosport

Ivar «Ravi» Johansen må holde tunga rett i munnen under «Idol»-finalene.

NERVEPIRRENDE: Ivar «Ravi» Johansen synes de direktesendte «Idol»-finalene kan være nervepirrende. En gang glemte han å gå på scenen.  Foto: Stella Pictures
NERVEPIRRENDE: Ivar «Ravi» Johansen synes de direktesendte «Idol»-finalene kan være nervepirrende. En gang glemte han å gå på scenen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se videointervju med Ravi nederst i saken!

SEHER.NO: Fredag kveld var det klart for årets første finale-sending i «Idol». De ti deltagerne var svært nervøse før den første finalen, men også programlederne Guri Solberg og Ivar «Ravi» Johansen var spente under direktesendingen. 

- Det var nervepirrende, for det var nye ting for vår del også. Det er veldig skummelt med en utstemning som kvelden endte med, men jeg tror vi klarte å holde tunga rett i munnen, sier Ravi til Seher.no.

Mye kan gå galt under en direktesending, noe den populære programlederen har erfart.

- Det er risikosport. Lystet eller strømmen kan gå og noen kan finne på å hoppe opp på scenen. Samme hva som kommer så må vi bare stå der og kommentere det, og ta det hele med et smil. Én gang glemte jeg å gå opp på scenen, men da jeg kom ut klappet folk, så det var jo fint.

Konkurransen tilspisser seg etter hvert som en og en blir sendt hjem.  Det bringer frem mye følelser, ikke bare hos deltagerne, men også hos publikum og programlederne. Selv merker Ivar «Ravi» Johansen at det kan være vanskelig å holde følelsene i sjakk.

- Vi blir rørt og lei oss. Vi pleier ikke å skjule hva vi føler, sier han.

Ravi likte ikke at det fredag var Christopher Olafsrud som røk ut av talentprogrammet.

- Det var veldig trist. Han er en utrolig fin fyr. Han har mye av det en popstjerne trenger. Han synger bra, har fin stil og spiller gitar, sier han.

Som programleder for «Idol» har Ravi fått mange nye, unge fans, noe han setter stor pris på.

- Mange sier at de hører på sangene mine og da blir jeg litt rørt. Det er ekstra hyggelig. Kanskje har jeg fått et nytt publikum. Ingenting er bedre enn det.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg vil ikke skylde på sykdommen  

Se intervjuet her:
[obj:media:10276]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer