RESPEKTLØST: Armenian National Committee of America langer ut mot denne forsiden. Foto: All Over Press / Faksimile Cosmopolitan
RESPEKTLØST: Armenian National Committee of America langer ut mot denne forsiden. Foto: All Over Press / Faksimile Cosmopolitan Vis mer

- Det er respektløst

Denne forsiden får knallhard kritikk.

Publisert
SEHER.NO: Bladet Cosmopolitan har plassert Kim Kardashian (30) på forsiden av aprilutgaven til deres tyrkiske versjon. Det får den største gruppen av armenske mennesker i USA til å rase.

Kardashian har armenske aner, og forholdet mellom Tyrkia og Armenia har ikke alltid vært like godt.

- Det er respektløst av Cosmopolitan, både mot Kim Kardashian og alle armenere å bruke et bilde av henne uten hennes samtykke, den samme måneden vi markerer Tyrkias massemord av det armenske folk, forteller Aram Hamparian til TMZ.

Hamparian er leder av ANCOF, Armenian National Committee of America.

- Istedenfor å prøve på å tjene penger, ved å på kynisk vis plassere en etterkommer av de overlevende etter massemordet på forsiden, burde Cosmopolitan finne en mer kreativ måte å lære leserne sine om den tyrkiske regjeringens skamfulle forsøk på å skjule skandalen, forteller Hamparian.

Kardashian selv har ikke kommentert situasjonen.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Bryr seg ikke om cellulittene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer