- Det er respektløst og helt feil

Programlederlegenden Tande-P. er svært kritisk til flere av dagens TV-fjes.

<strong>KRITISK:</strong> - Programlederen står fremst og så står gjestene bak og titter over skuldrene hans. Det er for meg helt feil, sier Tande-P. om enkelte av dagens programledere. Foto: TVNorge
KRITISK: - Programlederen står fremst og så står gjestene bak og titter over skuldrene hans. Det er for meg helt feil, sier Tande-P. om enkelte av dagens programledere. Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Alf Tande-Petersen (60), bedre kjent som Tande-P, var 1990-tallets kanskje største TV-stjerne her til lands. Over to millioner nordmenn fulgte TV-programmet «Tande-På programmet» - seertall som ingen programleder har hatt noen gang siden.  

I dag ser eks-programlederen stort sett nyheter på fjernsynet. Til Dagbladet erkjenner han likevel at han har sterke meninger om dagens programledere.

- Det er stort sett folk som har lyst til å vise seg fram. Programlederen står fremst og så står gjestene bak og titter over skuldrene hans. Det er for meg helt feil. Det er respektløst, sier Tande-P, som ikke vil utdype hvem han sikter til, til avisen.

60-åringen utelukker ikke at han en gang i framtiden kan komme til å gjøre comeback i TV-ruta. Men ikke helt ennå. Det som i hvert fall er sikkert, er at han nå etterlyser det nære og ikke minst gode i dagens TV-produksjon.

Samtidig synes han at det er for mye kåtskap knyttet til kjendiser på TV.

- En kjendis er et menneske som flår en katt på direkten i et realityprogram. En kjent person er noe helt annet. Det er et menneske som er bra på noe i en eller annen sammenheng. Jeg savner de gode historiene, forteller Tande-P. til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skulle drepes under TV-sending  

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer