- Det er ren terapi

Bjørn Sundquist spiller etterforsker i ny julekalender, men selv har han nesten ikke tid til å feire jul.

Publisert
Sist oppdatert
Se Bjørn Sundquist spille inn kalenderen i videoen over.  

SEOGHØR.NO: Bjørn Sundquist (64) er for mange kjent som etterforsker på film og TV, nå er han også aktuell som privatdetektiv i rollen som Jørn Sundgren i P4s julekalender «Jakten på Julenissen». 

- Det er ren terapi. Jeg holder på med «Bibelen» på Det Norske Teatret,  og å drive med ørkenvandring der er noe helt annet enn å spille den selvopptatte merkelige skruen Sundgren. Han er på mange måter litt hjernedød, men han finner frem, forteller Sundquist. 

Fra første desember og frem til julaften sender radiokanalen fire små episoder hver dag, der detektiven prøver å finne julenissen som har blitt kidnappet av russisk mafia.  

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Med mange krevende dager med øvelser før rollen som Gud i «Bibelen» blir det ikke mye tid til juleforberedelser for den travle skuespilleren. 

- Jeg jobber hele tiden, så jeg får ikke forberedt noe særlig. Vi får en vanlig, rituell jul som vi pleier å ha. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Det var så tomt at det ble ekko i salen  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer